Venture Club pořádá Venture Club Pitch Night, unikátní událost pro investory a rostoucí firmy hledající podporu

9. května 2024, Praha – Venture Club, investiční a společenský klub investorů, oznamuje konání prvního ročníku Venture Club Pitch Night. Během speciálního večera dostanou inovativní projekty možnost představit své podnikání renomované porotě a investorům. Akce je však otevřena všem se zájmem objevit nové zajímavé firmy s potenciálem růstu.

Oficiální první ročník Venture Club Pitch Night se uskuteční dne 28. května 2024 v pražském Parku Atrium. Každá firma obdrží vymezený čas a strukturu pro prezentaci, zatímco hosté při hlasování diváků a porota budou vybírat vítěze. Ten získá nejen titul a ceny partnerů ale i příležitost k navázání kontaktů s klíčovými hráči na trhu a třeba i investici. Pro projekty běží před akcí 7.5. -21.5. předkola, z kterých výbor klubu a porota akce vybere 6 až 8 uchazečů o investici na finálový večer. Vítěz večera následně bude mít příležitost získat investici přímo od členů Venture Clubu během jednoho z jejich setkání, Dnu D. 

“Pitch Night je jednou z aktivit Venture Clubu, umožňující talentovaným podnikatelům ukázat své projekty v akci a získat jak finanční podporu, tak důležité obchodní kontakty. Událost slouží jako most mezi inovativními nápady a zkušenými investory. Široké veřejnosti zase otevírá dveře k tomu najít zajímavé společnosti, v nichž se mohou aktuálně osobně podílet na úspěchu,” vysvětluje záměr akce Petr Šedivý, CEO Venture Club Invest s.r.o. a předseda výboru Venture Club z.s.

Venture Club Pitch Night tedy slibuje představení zajímavých firem i příležitost pro investory a zástupce firem objevit nové rostoucí společnosti s potenciálem k financování. Večer rovněž nabídne exkluzivní příležitost pro networking a diskuzi s podnikatelskými lídry během navazujícího společenského večera. Dveře jsou otevřeny zkrátka každému se zájmem o české startupové a investiční prostředí.  

Vstup je volný. Pro účast je jen nutné se zaregistrovat online nebo osobně předem. Počet míst je omezen, proto doporučujeme tak učinit co nejdříve. Pro další informace a registraci navštivte webové stránky Venture Clubu. Partnery akce je Venture Club Invest s.r.o., servisní organizace klubu, MAURIC JANÁK ZEITHAML s.r.o. advokátní kancelář, Gentle Wo/men Business Club, mezinárodní poradenská a konzultační firma BDO Česká Republika, mediální PR agentura Rubikon PR, Balbínova poetická restaurace, Alifea – dodavatel vína, Park Atrium, či Golf Park Slapy Svatý Jan. Stále se mohou připojit další.

 

 O Venture Club:

Venture Club z.s. je investiční a společenský klub investorů a zájemců o investice, který sdružuje na 280 členů v investiční on-line platformě, provozované servisní organizací klubu, společností Venture Club Invest s.r.o. Skupina se zaměřuje na vyhledávání, organizování, spoluřízení investic, společenskou a vzdělávací činnost, zprostředkovává svým členům networking. Od roku 2016 přes něj prošly investice o objemu přes 595 milionů Kč, z toho v roce 2023 to bylo přes 80 milionů Kč. Mezi zainvestované projekty patří z již prodaných například všeobecné zdravotní pojištění psů a koček PetExpert a developerský projekt výstavby 108 bytů Klíčanka, z běžících investic projekt pro influencery a značky LaFluence, automobilka ZEBRA Group, dodavatel úložišť a FVE Greenbuddies Charging, výrobce baterií HE3DA Magna Energy Storage, deep-tech společnost SANEZOO, zabývající se náročnými kontrolami kvality povrchů a strojovým viděním,  či poslední investovaná Vím o všem, dodavatel elektronického stavebního deníku Stavar.io.