Legendární skladatel Hans Zimmer se podílí na hudebním doprovodu Crysis 2

Společnosti EA a Crytek navázaly spolupráci s legendárním skladatelem Hansem Zimmerem, jenž zkomponoval část dramatické hudby pro vysoce hodnocenou střílečku z vlastního pohledu Crysis 2. Ta si ještě před svým vydáním vysloužila redakční ocenění a skóre 9/10 od herních časopisů Official Xbox Magazine (Velká Británie) a PC Action (Německo). Hans Zimmer, celosvětově proslulý prací na filmových trhácích jako například „Počátek“ nebo „Černý rytíř“, a jeho tým v čele s Lorne Balfeovou se připojili k dosavadní skladatelské dvojici Borislav Slavov a Tilman Sillescu a společně dali vzniknout velmi intenzivní a dramatické hudbě pro Crysis 2, která skvěle dokresluje ponurou atmosféru katastrofou zasaženého New York City v roce 2023, kde se odehrává děj hry. (TZ)

Hráči si budou moci soundtrack vychutnat po vydání Crysis 2, které je v Česku a na Slovensku stanoveno na 25. března. Jeho část si mohou poslechnout i v aktuálně dostupném multiplayerovém demu Crysis 2 pro počítačový zábavní systém PlayStation®3. Soundtrack bude rovněž k dostání v digitální formě na portálech iTunes, Amazon a u dalších prodejců od 22. března.

„Práce na Crysis 2 mě zaujala proto, s jakou vášní lidé z Cryteku k tomuto projektu přistupovali. Velmi atraktivní byl i svět, který ve hře vytvořili,“ uvedl Hans Zimmer. „Z výsledku naší spolupráce mám velikou radost.“

Hráči, kteří si Crysis 2 předobjednají, získají automatický upgrade na Limitovanou edici Crysis 2* za cenu edice standardní, ale pouze do vyprodání zásob. Limitovaná edice jim poskytne taktickou výhodu ve hře hned od prvního dne vydání – okamžitě budou mít k dispozici všechny bojové třídy postav a dále tři další herní bonusy:

  • Holografická návnada pro SCAR – Tento speciální doplněk útočné pušky SCAR promítne holografický obraz hráče ke zmatení nepřítele.
  • Speciální povrch pušky SCAR – Tento digitální kamuflážový povrch umožní hráči přizpůsobit si podle svého jednu z nejpopulárnějších útočných pušek ve hře.
  • Platinová psí známka – Tato speciální a unikátní známka je jednou z více než 250, které půjdou nasbírat v multiplayeru Crysis 2 a odliší jejich majitele od zbytku hráčů.

Datum Crysis 2 na českém a slovenském trhu je stanoveno na 25. března 2011.  Verze pro PC bude také podporovat dedikované servery, které jsou pro hráče na této platformě nepostradatelné. Další informace o hře a demu Crysis 2 naleznete na stránce http://www.ea.com/cz/crysis-2/. Budeme také rádi, pokud se přijdete podělit o dojmy z dema s naší fanouškovskou komunitou na Facebooku http://www.facebook.com/crysis.czsk.

* Platí podmínky a omezení.

Tagged