Emgeton uvádí novou kolekci multimediálních přehrávačů a příslušenství

společnost Bell Technology, dodavatel technologicky i designově výjimečné domácí elektroniky Emgeton, uvádí na český trh deset novinek z oblasti spotřební elektroniky. Pro všechny novinky je společný vynikající poměr ceny k výkonu, neotřelý design a vynikající kvalita, podtržená u vybraných modelů doživotní zárukou. (TZ)

Emgeton CULT M3

Vlajkovým modelem značky Emgeton mezi kapesními multimediálními přehrávači bude pro jarní sezónu model CULT M3. Multifunkční přístroj je určen pro všechny nadšené příznivce multimédií, kteří si chtějí na cestách či dovolených dopřát sledování svých oblíbených filmů či seriálů, poslech populárních písniček či prohlížení fotoalb, k čemuž nabízí vestavěnou flash paměť o velikosti až 16 GB a slot pro až 32GB microSDHC paměťovou kartu.

Na 4,3″ barevné LCD obrazovce s rozlišením velikostí 480×272 bodů můžete multimédia sledovat opravdu pohodlně. Nemusíte se však spokojit pouze s nahranými soubory – díky vestavěnému DVB-T tuneru vaší pozornosti neuniknou ani nejrůznější televizní a rozhlasové programy. Při sledování digitálního vysílání navíc lze využít i přehledné EPG v českém jazyce, či případně zjistit detaily o konkrétním vysílání. Na místech se slabším signálem uživatelé jistě ocení i možnost připojení externí antény, přičemž adaptér je součástí balení. Pro pohodlnější sledování obrazu přibalil výrobce do balení také odnímatelný stojánek, díky němuž přehrávač proměníte na malou přenosnou LCD televizi. Vestavěný reproduktor zase umožní sledovat produkci přehrávače více uživatelům najednou. A pokud by hlasitá produkce rušila vaše okolí, můžete využít dvojitého audio výstupu pro dva páry sluchátek.

Kompaktní přístroj nabízí vynikající doby výdrže vestavěného akumulátoru: hudební produkci na jedno nabití si můžete užívat až 43 hodin, přehrávání filmů až 9 h a při sledování DVB-T se bude výdrž pohybovat okolo 5 h. Pokud budete v dosahu elektrické zásuvky, stačí použít přibalený síťový adaptér a můžete multimédia přehrávat, jak dlouho budete chtít.

Při přehrávání hudby lze kromě klasických MP3 souborů pracovat také s bezztrátovými soubory FLAC či formáty AAC, APE, OGG, WAV a WMA. Preferujete-li raději filmy, jistě oceníte, že přehrávač přehraje vaše filmy i bez převodu, jsou-li v podporovaném formátu. Zvládne jak 3GP nebo ASF, tak i AVI v DivX či XviD, FLV, MPG nebo VOB. Osm typů ekvalizérů a efekty Microsoft Play FX dodají zvuku zajímavou barvu, velmi kvalitní profesionální sluchátka E8C s revolučním systémem zpětného SURROUND efektu pak vynikající zvukové podání. Emgeton CULT M3 podporuje i čtení textových souborů, prohlížení obrazových formátů BMP, GIF a JPEG, nahrávání z mikrofonu, nastavení úspory energie i popisky ID3, LRC a Album Art.

Doporučená koncová cena přístroje začíná na 3 190 Kč vč. DPH za 4GB variantu. V prodeji jsou ještě 8GB a 16GB varianty, barevné provedené je vždy černé.

Displej Barevný TFT-LCD WQVGA, 4,3″, 480×272 bodů, 256 tisíc barev
DVB-T přijímač Příjem volně vysílané TV a rádia v DVB-T
EPG Ano, (6 následujících dnů) + Teletext
Video dekódování MPEG2 ISO / IEC 13818-2 MP @ ML
Podporované audio soubory MP3, WMA, APE, OGG, FLAC, ACC, WAV
Podporované video soubory AVI, 3GP, MPG, WMV, FLV, RM, ASF (po SW převodu)
Formát audio záznamu WAV
Další podporované soubory JPG, GIF, BMP, TXT
Externí slot pro paměťovou kartu Ano, microSDHC do velikosti 32 GB
Externí reproduktor Ano, 1 000 mW
Typ paměti Flash, 4/8/16 GB
Zvukový procesor Hi-Fi zpracování výšek a basů
Výstup pro sluchátka 26 mW + 26 mW
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Odstup signál-šum 91 dB
Zkreslení < 0,4%
Provozní teplota -5 °C ~ +40 °C
Akumulátor Li-Pol
Doba přehrávání Audio až 43 hodin, video až 9 hodin, DVB-T až 5 hodin
Rozměry 115 × 73 × 15 mm
Hmotnost 170 g (vč. akumulátoru a stojánku)
Příslušenství Stereo sluchátka Emgeton Master, přehrávač, USB kabel, instalační CD, manuál, nabíječka, USB propojka na externí anténu
Systém Podpora Microsoft Windows XP/Vista/7

Emgeton CULT X2

Originální MP3 přehrávač Emgeton CULT X2 se zabudovaným výkonným 3W reproduktorem umožní svým uživatelům navzdory malému a lehkému provedení kvalitně ozvučit i malou party. Hudební soubory lze ukládat do vnitřní flash paměti nebo na až 32GB microSDHC paměťové karty. Přístroj neobsahuje displej, aktuální funkci vizuálně signalizuje LED dioda. Speciálně navržený tvar přiložených velmi kvalitních sluchátek Emgeton E6C umožňuje svou konstrukcí poslech širšího spektra basů při zachování kvalitních výšek a pohodlné nastavení optimálního nasměrování v uchu. Výhodou sluchátek je rovněž vysoká úroveň pasivního utlumení okolního hluku pomocí utěsňujících silikonových náušníkových nástavců, které dobře zapadnou do ucha každého uživatele.

Doporučená koncová cena přístroje začíná na 699 Kč vč. DPH za 4GB variantu. V prodeji je ještě 8GB varianta. Barevné provedení přístroje je bílé v kombinaci s modrými nebo zelenými ovládacími prvky.

Externí reproduktor Ano, 3 W / 4 Ohm
Podporované audio soubory MP3 (16-320 kb/s, CBR/VBR), WMA (12-320 kb/s)
Externí slot pro paměťovou kartu Ano, microSDHC do velikosti 32 GB
Paměť Flash, 4/8 GB
Akumulátor Li-Ion
Doba přehrávání Při přehrávání hudby přes sluchátka až 14 h, přes reproduktor až 10 h
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Odstup signál-šum 85 dB
Výstup pro sluchátka 11 mW + 11 mW
Rozměry 35 × 90 × 14 mm
Hmotnost 37 g (vč. akumulátoru)
Příslušenství Stereo sluchátka Emgeton, USB kabel
Další funkce USB Flash disk, pokračování skladby, automatické vypnutí, aktualizace firmware

Emgeton CULT X8

Emgeton CULT X8 je výjimečným hudebním přehrávačem vyrobeným z jednoho kusu odolného kovu. Ohromí však nejen svým vysoce stylovým designem, ale rovněž nejvyšší kvalitou zvuku. Přístroj podporuje většinu dostupných formátů zvuku včetně nekomprimovaného zvukového formátu FLAC, takže si můžete vychutnávat hudební podání i v CD kvalitě bez jakéhokoli zkreslení. Díky slotu na paměťové karty microSDHC lze rozšířit flash paměť přehrávače o dalších až 8 GB. Poslech hudby na cestách zajistí kvalitní Li-Pol baterie až po dobu 21 h na jedno nabití. Nechybí ani vestavěný diktafon či čtečka elektronických knih. Stejně jako model CULT X2 obsahuje přístroj v ceně i velmi kvalitní sluchátka Emgeton E6C.

Doporučená koncová cena přístroje začíná na 799 Kč vč. DPH za 4GB variantu. V prodeji jsou ještě 8GB a 16GB varianty. Barevné provedení přístroje je stříbrné.

Displej OLED 1″, 128×32 bodů
Podporované audio soubory APE (Normal/Fast), FLAC (Q0-Q8), MP3 (8-320 kb/s, CBR/VBR), WAV (PCM), WMA (12-384 kb/s)
Formát audio záznamu WAV
Další podporované soubory TXT (ANSI, Unicode)
Externí slot pro paměťovou kartu Ano, microSDHC do velikosti 8 GB
Paměť Flash, 4/8/16 GB
Akumulátor Li-Ion
Doba přehrávání Až 21 hodin
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Odstup signál-šum 93 dB
Výstup pro sluchátka 11 mW + 11 mW
Rozměry 75 × 28 × 14 mm
Hmotnost 36 g (vč. akumulátoru)
Příslušenství Stereo sluchátka Emgeton, USB kabel
Další funkce Uživatelské nastavení ekvalizéru, pokračování přehrávání, automatické vypnutí, podpora zobrazení textů LRC, aktualizace firmware

Emgeton CULT E1

Je-li pro vás důležitá jak kvalita přehrávače, tak i jeho výdrž, bude pro vás model Emgeton CULT E1 jedním z největších favoritů. Jen málo jiných přístrojů v této cenové kategorii totiž nabízí až 35 h nepřetržitého přehrávání hudby na jedno nabití v kombinaci se špičkovým čipem SigmaTel 3770 s výkonem 44 mW a minimální spotřebou. Tento čip byl vyroben ve vývojových laboratořích renomovaného amerického výrobce pokrokových audio technologií SigmaTel a podílí se podstatnou měrou na vynikající kvalitě reprodukované hudby. Inovativní technologie věrně přenáší akustické detaily v komprimované hudbě MP3, čímž ji výrazně obohacuje. Při přehrávání nekomprimovaného zvukového formátu FLAC si pak uživatelé budou moci vychutnat hudbu v kvalitě CD zcela naplno, bez jakéhokoli zkreslení. Vynikající zvukové podání ještě vyzdvihují profesionální značková sluchátka s revolučním systémem zpětného SURROUND efektu, s nimiž uslyší uživatelé bohatší hudební detaily i při střední hlasitosti.

Tenké provedení přehrávače, nízká hmotnost a elegantní barvy se speciálním soft-touch povrchem, včetně výjimečného bílého OLED displeje se skvělou viditelností, podtrhují originalitu designu přehrávače. Ve výbavě modelu CULT E1 nechybí ani diktafon, uživatelsky modifikovatelné profily digitálního ekvalizéru, podpora řady formátů hudby od MP3 přes WMA, APE, OGG až po FLAC, rádio s možností nahrávání či funkce čtení textových souborů.

Doporučená koncová cena přístroje začíná na 990 Kč vč. DPH za 4GB variantu. V prodeji jsou ještě 8GB a 16GB varianty. Barevné varianty přístroje jsou červená, modrá a černá.

Displej OLED 1″, 128×64 bodů
Podporované audio soubory APE (Normal/Fast/High), FLAC (Q0-Q8), MP3 (8-320 kb/s, ABR/CBR/VBR), OGG (48-450 kb/s, ABR/CBR/VBR), WAV (PCM), WMA7 (8-320 kb/s), WMA8 (8-320kb/s), WMA9 (8-320 kb/s, kromě Lossless, DRM)
Formát audio záznamu WAV
Další podporované soubory TXT (ANSI, Unicode)
Paměť Flash, 4/8/16 GB
Ekvalizér 5 typů s uživatelským nastavením
Podpora formátů názvů Podpora zobrazení textů LRC, podpora formátů názvů písniček ID3 V2, ID3 V1
FM rádio Příjem a záznam rozhlasového vysílání v pásmu VKV
Akumulátor Li-Ion
Doba přehrávání Až 35 h
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Odstup signál-šum 91 dB
Výstup pro sluchátka 22 mW + 22 mW
Rozměry 70 × 26 × 12 mm
Hmotnost 22 g (vč. akumulátoru)
Příslušenství Profi stereo sluchátka, USB kabel
Další funkce Pokračování přehrávání, automatické vypnutí

Emgeton CULT E8

Multimediální přehrávač Emgeton CULT E8 je elegantní, malý a lehký multimediální přehrávač s 1,8″ barevným TFT displejem a intuitivní grafickou navigací. Díky ergonomickému sportovnímu úchytu na paži mohou přehrávač jeho uživatelé využívat i při jejich sportovních aktivitách. Skvělých 25 h nepřerušovaného přehrávání hudby či 6 h sledování filmů představuje ve své kategorii nadstandardní hodnoty a záruku dlouhé zábavy na cestách. Vnitřní až 16GB flash paměť lze dále rozšířit paměťovými kartami typu microSDHC o dalších až 32GB. Pro přenos souborů stačí jen snadno přetáhnout soubory v podporovaných formátech (APE, FLAC, MP3, WAV, WMA, AVI, BMP či JPG) pomocí Průzkumníku Windows nebo synchronizací s aplikací Windows Media Player.

Stejně jako u většiny předchozích modelů nezůstanou ani majitelé modelu CULT E8 ochuzeni o možnost poslechu nekomprimovaného zvukového formátu FLAC s hudbou v CD kvalitě bez zkreslení, stejně jako o profesionální značková sluchátka E8C s revolučním systémem zpětného SURROUND efektu, která jsou součástí balení. Model CULT E8 nabízí i rádio s citlivým tunerem, diktafon, čtení textových souborů, prohlížení obrázků v automatickém i ručním módu či 8 profilů ekvalizéru s možností uživatelského nastavení.

Doporučená koncová cena přístroje začíná na 1 190 Kč vč. DPH za 4GB variantu. V prodeji jsou ještě 8GB a 16GB varianty. Barevné provedení přístroje je šedé.

Displej TFT 1,8″, 128×160 bodů, 22 tisíc barev
Podporované audio soubory APE (Normal/Fast), FLAC (Q0-Q8), MP3 (8-320 kb/s, ABR/CBR/VBR), WAV (PCM), WMA (64-3384 kb/s)
Podporované video soubory AVI (po SW převodu)
Další podporované soubory JPG, BMP. TXT (ANSI, Unicode)
Formát audio záznamu WAV, MS-ADPCM
Paměť Flash, 4/8/16 GB
Ekvalizér 8 typů s uživatelským nastavením
FM rádio 87,5 ~ 108 MHz
Akumulátor Li-Pol
Doba přehrávání Až 25 h audio, až 6 h video
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Odstup signál-šum 93 dB
Výstup pro sluchátka 11 mW + 11 mW
Externí slot pro paměťovou kartu Ano, microSDHC do velikosti 32 GB
Rozměry 68 × 40 × 11 mm
Hmotnost 29 g (vč. akumulátoru)
Příslušenství Profi stereo sluchátka Emgeton, USB kabel, sportovní pouzdro na paži
Ostatní Pokračování přehrávání, automatické vypnutí, zobrazení textů LRC, aktualizace firmware, foto album, průzkumník souborů

Emgeton E11C

Zatímco na cestách uživatelé ocení spíše pecková, snadno skladná sluchátka, při práci na počítači přijdou více vhod modely s většími a výkonnějšími reproduktory obsahující ideálně i vestavěný mikrofon. Právě do této kategorie produktů patří model Emgeton E11C – prémiová multimediální sluchátka s temenním mostem určená např. pro hraní počítačových her, LAN party nebo třeba VOIP telefonování. Otevřená unikátní konstrukce s vynikajícími zvukovými měniči zaručuje dynamický zvukový přednes na vysoké kvalitativní úrovni nejen z notebooků či tabletů, ale i z CD/DVD a MP3/MP4 přehrávačů.

Přestože sluchátka nabízejí skvělou kvalitu zvuku včetně velmi hlubokých basů a vysokého akustického výkonu, nemusejí si za ně uživatelé připlácet – Emgeton přidává i výjimečně příznivý poměr cena/výkon. Ten je o to kontrastnější, že je v ceně obsažena i doživotní záruka!(1) Uživatelé sluchátek se mohou těšit i na inovativní silikonové náušníky, které zaručují komfort pro uši i při dlouhém nošení. Velmi citlivý směrový mikrofon zajišťuje maximální čistotu přenášeného hlasu. Mezi zajímavosti headsetu E11C patří i použití speciálního skládacího kabelu a ovládání hlasitosti na levé sluchátkové mušli, které je tak vždy rychle po ruce.

Doporučená koncová cena přístroje činí 299 Kč vč. DPH.

Parametry sluchátek
Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Citlivost 95 dB / 1 mW
Impedance 32 Ohm
Zkreslení < 0,2 %
Maximální vstupní výkon 30 mW
Ovládání hlasitosti Ano
Parametry mikrofonu
Výstupní frekvenční rozsah 30 Hz ~ 16 kHz
Citlivost -58 dB ± 2 dB
Impedance 2,2 kOhm
Kabel PVC elastomer
Délka kabelu 200 cm
Konektor 2× 3,5mm jack

Emgeton E14C

Každý náročný „audiofil“ jistě potvrdí, že nejlepší zvuk lze slyšet z dřevěných výrobků. Lépe než dřevo zkrátka nezní žádný jiný materiál – hudební nástroje i kvalitní reprosoustavy jsou proto s ohledem na kvalitnější reprodukci zvuku téměř výhradně vyrobeny ze dřeva. Vývojové oddělení společnosti Emgeton si proto položilo otázku, proč nevyrobit i celodřevěná sluchátka, a právě nyní přichází na trh výsledek speciálního vývojového projektu – profesionální Hi-Fi sluchátka Emgeton E14C vyrobená z jediného kusu vysoustruženého masivního dřeva. Unikátní in-ear sluchátka nabízejí mimořádně vyrovnaný zvuk, který působí velmi živým a audiofilně věrným zvukem. Dřevěný materiál doplňují pečlivě vybírané páry dynamických reproduktorů s nízkou tolerancí zvukové odchylky.

Na rozdíl od jiných sluchátek, která kvůli použitým materiálům nemohou věrně reprodukovat hluboké basové frekvence zvuku, celodřevěný model Emgeton E14C zahraje i ty nejhlubší basy bez jakéhokoli zkreslení. Na své si s ním tak přijdou i posluchači hip-hopových beatů nebo nejhlubších oktáv varhanního koncertu.

Pro poslech hudby lze jen velmi zřídka najít ideální podmínky – tedy prostředí s minimem rušivých zvuků z okolí. Sluchátka Emgeton E14C jsou proto vybavena ušními nástavci několika různých tvarů, které se dokážou přizpůsobit uchu každého uživatele a zajistit tak dokonalou separaci zvuku z přehrávače od vnějšího hluku. Emgeton neopomněl ani originální detaily, jako speciální hnědý asymetrický teflonový kabel s poutkem pro uchycení k přehrávači či odolný jack s pozlaceným konektorem. V balení přehrávače naleznete i transportní váček pro snadné uložení a ochranu sluchátek před prachem na cestách. Majitele sluchátek rovněž jistě potěší také doživotní záruka.(1)

Doporučená koncová cena přístroje činí 590 Kč vč. DPH.

Výstupní frekvenční rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Citlivost 103 dB±3 dB / 1 mW
Impedance 32 Ohm (2× 16 Ohm)
Zkreslení < 0,1 %
Maximální vstupní výkon 50 mW
Kabel Speciální odolný gumový elastický
Konektor 3,5mm jack zlacený
Příslušenství Sluchátka, poutko pro uchycení k přehrávači, 2× sada náhradních silikonových náušních nástavců, pytlík

Emgeton BlueVox SCP3

Kdykoli jste zrovna na cestách v automobilu a potřebujete mít k dispozici hlasité handsfree, může být pro vás skvělou volbou solární Bluetooth handsfree sada do vozu BLUEVOX SCP3. Můžete se plně věnovat řízení a přitom vyřizovat vaše telefonáty bezpečně, komfortně a ekologicky; nikde jinde přitom nezískáte ostřejší zvuk a vyšší výdrž baterie, navíc s automatickým solárním dobíjením. Dobíjet energii lze samozřejmě i pomocí CL zásuvky ve voze, ale nadprůměrná doba výdrže až 1 000 h v pohotovostním stavu či 5 h hovoru vám v případě absolutního nedostatku slunečního svitu bude určitě stačit.

Sadu BLUEVOX SCP3 lze rychle a spolehlivě připevnit na čelní sklo automobilu pomocí držáku s velmi silnými přísavkami, takže váš vůz bude vždy uklizený bez změti drátů. Přístroj je vybaven moderní digitální technologií, která redukuje okolní hluk i šum a zamezuje ozvěně. Navíc se lze díky pokročilé funkci Multipoint připojit ke dvěma telefonům zároveň – včetně vícenásobného připojení. Technologie aktivního párování je přitom pro řidiče uživatelsky maximálně přívětivá a zajistí jim rychlé propojení na cestách. Snadnou manipulaci pro případné vyjmutí a odnesení zařízení z vozu pak zajistí fixační rámeček. Emgeton BLUEVOX SCP3 pracuje se standardem Bluetooth verze 2.1 + EDR, dosah bezdrátového přenosu je až 10 metrů a podporovány jsou profily HSP1.1 i HFP1.5.

Doporučená koncová cena přístroje činí 890 Kč vč. DPH.

Vícenásobné spojení Až dva telefony nezávisle na sobě
Bluetooth V2.1 + EDR
Frekvence 2.4 ~ 2.48GHz
Podpora profilů HSP1.1 / HFP1.5
Externí reproduktor 500 mW
Dosah Až 10 m
Napájení Solární panel, Li-Pol akumulátor
Nabíjení MicroUSB / DC 5V / max. 400mA / Solární
Doba hovoru Až 5 h
Pohotovostní doba Až 1 000 h
Provozní teplota -5 ~ +45 °C
Rozměry 100 × 48 × 14 mm
Hmotnost 59 g s držákem
Příslušenství USB kabel, CL autonabíječka, manuál, držák s přísavkami, náhradní sada přísav

Emgeton 2in1 Travel AC Adapter & CL Carcharger

Pro pohodlné dobíjení elektronických přístrojů na cestách připravila společnost Emgeton praktickou kombinaci dvou nabíječek v jednom přístroji. Univerzální dvojitá nabíječka Emgeton 2in1 Travel AC Adapter & CL Carcharger umožňuje zásobit energií libovolná zařízení s USB nabíjením jak z běžné elektrické 230V zásuvky pomocí sklopné zástrčky, tak i prostřednictvím CL automobilové cigaretové zásuvky 12/24V. Dvojice USB portů zajistí nabíjení dvou zařízení najednou s výstupním výkonem až 1,5 A – např. MP3 přehrávače, mobilní telefony, GPS navigace, fotoaparáty, audio/video zařízení, MID, iPod, iPad, iPhone atd. Nabíječka je vybavena systémovou LED diodou a energeticky úsporným režimem s bezpečnostními prvky zajišťujícími protizkratovou a proudovou ochranu. Pro zamezení nechtěného kontaktu při zapojení do zásuvky 230V nechybí ani ochranná zavírací čepička na CL autonabíječku.

Doporučená koncová cena přístroje činí 290 Kč vč. DPH.

Typ EUC 61-A
Vstup AC 100 ~ 240V 50/60Hz, DC 12 ~ 24V
Výstup DC 5V, max. 1,5 A, USB1 – Emgeton zařízení, USB2 – zařízení jiných značek
Provozní teplota -5 ~ +45 °C
Rozměry 126 × 45 × 38 mm
Hmotnost 83 g
Zkratová pojistka Ano

Emgeton CL Carcharger High Performance

Univerzální CL cigaretová autonabíječka Emgeton CL Carcharger High Performance s velkým výstupním výkonem až 2 A se postará o dobití jakékoli zařízení přes port USB v osobním či nákladním automobilu. Pomocí dvojice USB portů můžete na cestách nabíjet dvě zařízení najednou. Nabíječka je vybavená stavovou LED diodou a energeticky úsporným režimem s bezpečnostními prvky zajišťujícími protizkratovou a proudovou ochranu.

Doporučená koncová cena přístroje činí 199 Kč vč. DPH.

Typ EUC 68-F
Vstup DC 12 ~ 24V
Výstup DC 5V, max. 2,0 A, USB1 – Emgeton zařízení, USB2 – zařízení jiných značek
Provozní teplota -5 ~ +45 °C
Rozměry 126 × 36 × 30 mm
Hmotnost 35 g
Zkratová pojistka Ano

O společnosti Bell Technology, spol. s r.o.

Společnost Bell Technology spolupracuje s koncernem, který působí v různých částech světa v oblastech datových médií, telekomunikace, výpočetní techniky, distribuce technologií a následně výroby vysoce kvalitních produktů špičkovými technologiemi pod různými obchodními značkami. Dynamicky se rozvíjející společnost je zaměřena pouze na spolupráci s velkými nadnárodními obchodními řetězci a lokálními distributory. Obchodní filozofií společnosti jakožto dodavatele technologií je zajištění špičkové výroby, poskytování komplexního servisu s přihlédnutím k individuálním požadavkům zákazníka a především snaha nabídnout originální a vysoce kvalitní produkty, které zaručí nejvyšší jakost ve své kategorii. Společnost Bell Technology vyrábí širokou škálu přístrojů z oblasti spotřební elektroniky pod vlastní značkou Emgeton (www.emgeton.com), na českém a slovenském trhu je rovněž výhradním dovozcem a distributorem přístrojů AEG, COWON iAUDIO, CLATRONICS, DViCO a oficiálním distributorem profesionálních záznamových médií JVC a TAIYO YUDEN. Více informací naleznete na www.bell-technology.cz.