Společnost Bell Technology uzavřela dva nové distribuční kontrakty pro Českou republiku a Slovensko

Praha, 28. srpna 2012 – společnost Bell Technology, výrobce technologicky i designově výjimečné domácí elektroniky, malého bílého zboží a distributor řady předních světových značek spotřební elektroniky, dnes oznámila uzavření nových distribučních kontraktů se dvěma dalšími významnými výrobci spotřebního zboží – firmami Grundig Accessories a Tristar. (TZ)

V případě Grundig Accessories se jedná o distribuční smlouvu pro Českou republiku a Slovensko, zboží s logem Tristar pak bude Bell Technology nabízet v obou zemích v rámci výhradní distribuce.

Z výrobků Grundig Accessories rozšiřuje nabídku společnosti Bell Technology různorodé zboží za velmi atraktivní ceny, zejména z oblasti spotřební elektroniky – akumulátory, bohatá nabídka nejrůznějších pouzder a brašen na netbooky či tablety, trendy špuntová i náhlavní sluchátka, webkamery a další počítačové doplňky, kapesní svítilny, domácí stolní LED lampičky a světla či cestovní adaptéry.

Společnost Tristar, jejíž výrobky jsou distribuovány ve více než 20 zemích světa, nabízí reprezentativní produkty s nepřehlédnutelným designem a příznivými cenami. Portfolio značky Tristar tvoří bohatá nabídka kvalitních domácích spotřebičů pro vnitřní i vnější použití, v níž nechybí např. přístroje pro osobní hygienu či spotřebiče pro praní, vaření, úklid či zábavu. Tristar se rovněž specializuje na širokou nabídku kempinkového příslušenství, plynových a profesionálních kuchyňských spotřebičů, pánví nebo třeba mobilních klimatizací. Seznam produktů s logem Tristar, dostupných v prodejní síti společnosti Bell Technology, je již nyní velmi široký.

Mezi vůbec nejzajímavější přístroje Tristar bezesporu patří přenosné krby s bio-ethanolovým „pohonem“ s cenami začínajícími hluboko pod tisíci korunami; jsou určeny pro vnitřní i venkovní použití, vyrobeny z kvalitních kovových materiálů, obsahují nerezový hořák a spolehlivé bezpečnostní tvrzené sklo.

Velmi populární jsou i hrnce z nerezové oceli na vaření rýže vybavené ochranou proti přehřátí a automatickým vypnutím při dosažení ideální teploty pro vaření rýže. Za zmínku stojí také rozsáhlý sortiment grilů – kontaktní, barbecue, gurmets, raclette či Teppan Yaki.

„Obě nové distribuční smlouvy podstatně rozšiřují naši nabídku zboží v zákaznicky nejatraktivnějších kategoriích,“ řekl Martin Motl, obchodní a marketingový ředitel společnosti Bell Technology. „Produkty Grundig Accessories a Tristar výborně zapadají do stávajícího produktového portfolia Bell Technology a doplňují výrobky našich vlastních značek EMGETON, CONSUL, FLEXARET, EMPORIO, E-CULT, NOBLE, ENZO i zastupovaných společností COWON iAUDIO, RAPOO, RITEK-RiDATA a JVC.“

Další informace o přístrojích Grundig Accessories lze najít na webu www.grundigaccessories.com. Podrobnosti o produktech Tristar jsou k dispozici na webu www.tristar.eu. Přehled jednotlivých přístrojů v rámci nových distribucí společnosti Bell Technology a informace o jejich doporučených koncových cenách nabízí e-shop obchod.bell-technology.cz.

O společnosti Bell Technology, spol. s r.o.

Výrobně distribuční společnost Bell Technology spolupracuje s koncernem, který působí v různých částech světa v oblastech zapisovacích médií, mobilní komunikace, spotřební elektroniky, bílého zboží, výpočetní techniky, distribuce technologií a následně výroby vysoce kvalitních produktů špičkovými technologiemi pod různými obchodními značkami. Dynamicky se rozvíjející společnost je zaměřena pouze na spolupráci s velkými nadnárodními obchodními řetězci a lokálními distributory. Obchodní filozofií společnosti jakožto dodavatele technologií je zajištění špičkové výroby, poskytování komplexního servisu s přihlédnutím k individuálním požadavkům zákazníka a především snaha nabídnout originální a vysoce kvalitní produkty, které zaručí nejvyšší jakost ve své kategorii. Společnost Bell Technology vyrábí širokou škálu přístrojů z oblasti spotřební elektroniky pod vlastními značkami CONSUL, E-CULT, EMGETON, ENZO, EMPORIO a FLEXARET, na českém a slovenském trhu je rovněž výhradním dovozcem a distributorem přístrojů COWON iAUDIO, RAPOO, Tristar a oficiálním distributorem výrobků Grundig Accessories, RITEK-RiDATA a profesionálních záznamových médií JVC. Společnost Bell technology klade důraz na mimořádnou kvalitu privátních značek a výrobků, proto pro většinu svých produktů nabízí doživotní nebo rozšířenou tříletou plnou záruku. Více informací je k dispozici na webových stránkách www.bell-technology.cz či www.emgeton.com.