Steven Stamkos novou tváří EA SPORTS NHL 12

Společnost Electronic Arts oznámila na slavnostním udílení cen NHL® za rok 2011 novou tvář videohry EA SPORTS™ NHL® 12, kterou bude Steven Stamkos z týmu Tampa Bay Lightning®. Stamkos se objeví na přebalu globální edice NHL® 12, jejíž zahájení prodeje je tradičně plánováno na září. (TZ)

„Na videohrách série NHL jsem jako kluk vyrostl, a proto je pro mě velkou ctí, že jsem byl letos vybrán na přední stranu obalu,“ uvedl Stamkos. „Líbí se mi, jak je hra autentická, a jsem nadšený, že do ní dali moji typickou ránu z první v pokleku!“

Teprve jednadvacetiletý Steven Stamkos je jednou z nejzářivějších mladých hvězd NHL® současnosti. Celková jednička draftu z roku 2008 se letos 6. února stala prvním hráčem, který v základní sezóně NHL dosáhl hranice 40 gólů. Jeho střelecké umění mu v roce 2010 vyneslo zisk trofeje Maurice Richarda pro nejlepšího střelce NHL®, o níž se podělil se Sidneym Crosbym. Letos je Stamkos nominován na cenu Teda Lindsayho, udělovanou každoročně nejvýraznějšímu hráči NHL® na základě hlasování spoluhráčů z NHLPA. Dalším příkladem jeho mimořádné houževnatosti a talentu jsou jeho výkony v letošním play-off Stanleyova poháru, v němž se svým týmem Tampa Bay Lightning vypadl až v 7. zápase finále Východní konference v sérii proti pozdějším šampiónům Boston Bruins.

„Odhalení hráče na přebalu nové edice je v EA SPORTS každoročně velmi sledovanou událostí a skvělou možností zviditelnit jedny z nejtalentovanějších sportovců světa,“ uvedl Jordan Edelstein, viceprezident marketingu EA SPORTS. „Stamkos je fanouškem série NHL a vynikajícím reprezentantem svého sportu; velmi nás těší, že jej můžeme uvítat v rodině EA SPORTS.“

NHL® 12 přináší autentickou akci a energii skutečného hokejového zápasu prostřednictvím novinky s názvem Full Contact Physics Engine – hráči počínaje a okolním prostředím konče, vše na ledě je nyní doslova živé. Brankáři se zapojují do dynamických interakcí, svádějí souboje s útočníky před brankou, a dokonce si to mohou společně rozdat v bitce.

Zcela nová prezentace hry vás zavede na největší hokejovou akci uplynulé sezóny, zápas NHL Winter Classic® 2011 na stadionu Heinz Field v Pittsburghu, v jehož průběhu vás bude nová funkce EA SPORTS Action Tracker při každém střídání zásobovat informacemi o klíčových momentech zápasu tak, aby vám nic neuteklo. Až budete připraveni stát se příští velkou legendou ve vylepšeném módu Be a Pro, můžete trhat rekordy velkých legend NHL® a pokusit se zapsat do dějin.

Facebooková aplikace EA SPORTS „You’re Covered“

Počínaje dneškem si fanoušci mohou prostřednictvím stránky EA SPORTS NHL na Facebooku sami vyzkoušet, jak vypadají na přebalu videohry ze série NHL®. Ve speciální aplikaci si vyberou oblíbený tým, nahrají svou fotku a vytvoří si vlastní obal NHL®12. Aplikaci najdete na stránce www.facebook.com/easportsnhl.

Titul NHL® 12 vyvíjí studio EA Canada se sídlem ve Vancouveru s věkovým hodnocením PEGI 16; více na www.pegi.info. Další informace o NHL 12 bude přinášet portál sportovních her EA na adrese www.easports.cz a také facebooková komunitní stránka http://www.facebook.com/easports.czsk.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS otevírá bezprostřední přístup ke sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA LIVE, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®.

O Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) je globálním lídrem na poli digitální interaktivní zábavy. Jednotlivá vydavatelství společností pod mnoha značkami publikují a distribuují jak fyzická média, tak i onlinový obsah a služby pro konzole, osobní počítače, mobilní telefony a tablety. Společnost EA má více než 100 miliónů registrovaných hráčů a působí v 75 zemích světa.

Ve fiskálním roce 2011 ohlásila společnost EA se sídlem v kalifornském Redwood City tržby ve výši 3,6 miliardy USD. Všeobecně je uznávána jako přední producent kriticky vysoce hodnocených a kvalitních licencovaných herních sérií, jako jsou například The Sims™, Madden NFL, FIFA, Need for Speed™, Battlefield nebo Mass Effect™. Další informace o společnosti naleznete na oficiálních webových stránkách http://www.ea.com/cz.

Tagged