Společnost WEBCOM a. s. obhájila již počtvrté své členství mezi světově 60 nejvýznamnějšími partnery Microsoft Dynamics i pro rok 2011

Společnost WEBCOM a. s. potvrdila svoji pozici významného partnera společnosti Microsoft pro oblast Microsoft Dynamics a opět získala ocenění President´s Club 2011 a Inner Circle 2011. (TZ)

Společnost WEBCOM a. s. obhájila i pro tento rok své členství v President´s Clubu. V roce 2011 Microsoft Dynamics President´s Club sdružuje skupinu výkonných Microsoft Dynamics partnerů z celého světa, kteří splnili závazky vůči svým zákazníkům a mají vysokou úroveň prodeje, zejména velký meziroční růst. Do této skupiny patří zhruba 250 společností.

Microsoft Dynamics Inner Circle je celosvětová elitní skupina strategických partnerů s obchodními úspěchy, které je řadí do nejvyšší vrstvy společnosti Microsoft Dynamics v globální síti partnerů. Společnost WEBCOM a. s. obstála v mezinárodním srovnání a patří mezi těchto 60 nejlepších Microsoft Dynamics partnerů z celého světa, jako jediná v České republice a jedna ze tří společností v rámci střední a východní Evropy tuto cenu obdržela. Tato renomovaná ocenění se podařilo získat společnosti již počtvrté.

Společnost Microsoft uděluje jak status Inner Circle, tak status President´s Club vybraným Microsoft Dynamics partnerům z celého světa, kteří svojí aktivitou a vývojem přinášejí konstantní řešení, jež uspokojují individuální požadavky a potřeby jednotlivých zákazníků, a v daném období dosáhli vynikajících obchodních výsledků.