Dálkové ovladače Harmony a hudební přehrávače Squeezebox opět v distribuci v České republice

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznamuje, že začala v České republice opět dodávat na trh dvě produktové řady, které již za dobu své existence nasbíraly mnoho ocenění – hudební streamery Squeezebox a dálkové ovladače Harmony. (TZ)

Hudební přehrávače řady Squeezebox slouží k poslechu hudby z archivu ve vašem počítači nebo z internetu, kde umožňují jednoduchý, intuitivní přístup k široké paletě zdrojů hudby včetně bezplatných internetových rádií, osobních souborů digitální hudby a placených služeb pro stahování hudby z internetu. Aktuální modely Logitech® Squeezebox™ Radio a  Logitech® Squeezebox™ Touch jsou Wi-Fi hudební přehrávače, které se jednoduše nastavují, mají kompaktní design a barevný displej, na němž si také můžete prohlížet oblíbené fotografie nebo třeba zkontrolovat profil na Facebooku.

Univerzální dálkové ovladače Harmony již dlouhou dobu slouží uživatelům ke zjednodušení přístupu k oblíbené zábavě. Počínaje modelem Logitech® Harmony® 1100 a konče nově oznámeným Logitech® Harmony® 200, představují optimální řešení jak pro komplikované, tak pro jednoduché systémy audiovizuální zábavy. Ovladače jsou kompatibilní s 225 000 přístroji od více než 5 000 výrobců a po nastavení přes internet vám umožní přístup k oblíbeným pořadům a zábavě pouhým jedním stiskem či dotykem na displeji ovladače.

Ceny a dostupnost

Dálkové ovladače Logitech Harmony a hudební přehrávače Squeezebox jsou v České republice na trhu od července u oficiálních Logitech distributorů ATC, eDS a ABC Data. Všechny dostupné produkty (srpen 2011) a jejich doporučené ceny najdete v přiloženém katalogu. Další informace o produktových řadách Harmony a Squeezebox najdete zde: www.logitech.com/harmony a www.logitech.com/squeezebox

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).