AMI Communications je od září 2011 komunikačním partnerem společnosti WBI Systems a.s.

AMI Communications bude nově poskytovat PR servis pro společnost WBI Systems a.s., jednoho z největších dodavatelů obchodních řešení postavených na produktech společnosti Microsoft. AMI Communications tak zvítězila ve výběrovém řízení, které probíhalo v průběhu srpna. Klientský servis pro WBI bude na straně AMI Communications zajišťovat tým divize ICT. (TZ)

„Jsme velice rádi, že si WBI vybralo právě AMI a vážíme si vyjádřené důvěry v náš zkušený ICT tým. Naší náplní práce bude poskytovat komplexní PR servis a poradenství pro společnost jako takovou i její jednotlivé divize a produkty,“ říká Eva Sroka, Senior Account Director společnosti AMI Communications.

AMI Communications, spol. s r.o. působí na trhu už šestnáct let a je od roku 2001 největší PR agenturou v České republice. Je zakladatelem marketingové skupiny, která s obratem více než deset miliónů euro patří mezi největší firmy v oblasti Public Relations a Public Affairs v regionu střední Evropy. Mezi klienty AMI Communications v ČR patří například Česká pojišťovna, ČEZ, Dell, GlaxoSmithKline, Plzeňský Prazdroj, Raiffeisenbank, ŠKODA HOLDING, Unilever či Wrigley.