Golfový simulátor Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters nově k dostání pro PC

Společnost Electronic Arts dnes oznámila vydání populární videohry Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters pro PC.  Fanoušci golfu i ostatní hráči si budou moci vůbec poprvé v historii série Tiger Woods PGA TOUR zahrát turnaj Masters na greenech a fairwayích Augusta National Golf Club. Hra také obsahuje dalších 14 mistrovských hřišť, jako jsou Pebble Beach, St. Andrews Links a TPC Sawgrass. (TZ)

Digitální verze Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters je nyní v prodeji na portálu EA Origin.com za cenu 39.99 EUR. Součástí každé kopie Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters je navíc i tříměsíční předplatné webové hry Tiger Woods PGA TOUR® Online*, v níž si lze vychutnat autentický golf s pouhým připojením k internetu. Jako privilegovaní členové mají hráči přístup k dalším funkcím, jako jsou rozšířený multiplayerový režim či další hřiště a turnaje.

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters obsahuje řadu herních funkcí a prvků:

  • Cesta k Masters: Odstartujte svou „Road to the Masters“ na amatérské tour a propracujte se náročnými soutěžemi Q-School, Nationwide Tour a PGA TOUR.

  • Momenty Masters: Vraťte se do historie, znovu prožijte slavné momenty Masters
    a zjistěte, kde si stojíte ve srovnání s největšími golfovými legendami.

  • Tiger na Masters: Projděte si všechna čtyři Tigerova vítězství na Masters a zkuste vyrovnat, či dokonce překonat jeho turnajové rekordy.

  • Inside Augusta: Přesný popis jednotlivých jamek jednoho z nejslavnějších hřišť na světě – Augusta National Golf Club.

  • 14 mistrovských hřišť: Kromě Augusta National Golf Club a jeho tříparového hřiště se vydejte na jedna z nejkrásnějších a nejslavnějších hřišť světa, jako jsou Pebble Beach®, St. Andrews Links®, TPC™ Sawgrass a mnoho dalších!

  • Photo Game Face: Nahrajte si vlastní fotku do hry a s pomocí technologie Photo Game si vytvořte svého golfistu.

V každé PC kopii Tiger Woods PGA Tour 12 je plně integrován Origin. Jeho prostřednictvím budou hráči dostávat automatické aktualizace hry, získají rychlý přístup ke stažitelnému obsahu a mohou chatovat v reálném čase s přáteli přes průhledového okno Originu přímo ve hře. Aplikace Origin navíc umožňuje spustit Tiger Woods PGA Tour 12 na jednom místě, hru přerušit, jít domů a pokračovat dále – to vše bez nutnosti mít v počítači herní disk.

Tagged