Tech Data posiluje tým HP ESSN

Společnost Tech Data Distibution se rozhodla posílit svůj HP ESSN (Enterprise Storage, Servers and Networking) tým, který je součástí VAD divize Azlan. Na pozici Business Development Manager nastoupil Richard Tůma (30). (TZ)

Richard Tůma přichází do Tech Data přímo ze společnosti HP, kde působil na pozici Partner Relationship Manager dva a půl roku.

V HP měl na starosti péči o HP ESSN preferred partnery. Za dobu svého působení v HP nasbíral mnoho cenných zkušeností obchodního specialisty při podpoře prodeje HP ESSN řešení, které je připraven ve společnosti Tech Data Distribution bohatě zúročit.„Produkty a řešení od HP jsou jedním z klíčových pilířů nabídky jak divize Azlan, tak i celé Tech Data Distribution. Proto je logické, že klademe velký důraz nejen na rozšiřování nabídky, ale i na neustálé budování kvalitního a profesionálního týmu pečujícího o tuto značku,“ řekl Petr Pavlíček, ředitel pro produktový marketing a obchod.

Azlan je jednou z divizí společnosti Tech Data. Na trh dodává komplexní řešení aktivních a pasivních síťových prvků, bezpečnostních řešení, dohledových systémů, serverů, storage, backup, záložních zdrojů a virtualizace od předních světových výrobců.

Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.


O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 24,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2011. Více informací najdete na: www.techdata.com