Vyzkoušejte demo The Sims 3 Domácí mazlíčci

The Sims 3 Domácí mazlíčci demo – Vytvořte si zvířátko pro PC umožní každému vytvořit zvířecího mazlíčka dle vlastních představ. Hráči mohou vybírat z více než stovky ras koček, psů či koní a pak už jen využít nekonečných možností úprav – měnit třeba délku čumáku a uší, texturu srsti nebo dokonce barvu očí. Prostřednictvím nového systému vrstev vytvoří virtuální kopii svého oblíbeného zvířete z dětství přidáním různých vrstev zbarvení na celém těle nebo stvoří fantastického hybridního tvora. (TZ)

Po dokončení vzhledu zvířátka přijde na řadu výběr charakterových vlastností, jako jsou například lenost, nešikovnost, přátelskost nebo hyperaktivita. Hráči si své originální výtvory z dema budou moci uložit a poté nahrát do vlastní kopie rozšíření The Sims 3 Domácí mazlíčci na PC.

The Sims 3 Domácí mazlíčci lze již nyní předobjednat na portálu EA Origin a oficiálně vyjde 21. října 2011. Další informace o The Sims 3 Domácí mazlíčci demo – Vytvořte si zvířátko, rozšíření The Sims 3 Domácí mazlíčci pro konzole a PC/Mac i dalších hrách ze série The Sims 3 naleznete na oficiálních stránkách www.TheSims3.com.

The Sims 3 Domácí mazlíčci demo – Vytvořte si zvířátko stahujte zdarma zde: http://cz.thesims3.com/mazliccidemo.

Tagged