Paul Molyneux byl jmenován novým výkonným ředitelem společnosti Sharp v Evropě

Praha, 1. listopadu 2011. Paul Molyneux byl jmenován jako první nejaponský výkonný ředitel do představenstva společnosti Sharp. Zároveň byl Molyneux jmenován novým generálním ředitelem, generálním ředitel skupiny a prezidentem Sharp Electronics Europe. Paul Molyneux má za sebou rychlý kariérní postup ve společnosti Sharp, kdy za posledních 7 let úspěšně zastával nejrůznější vedoucí manažérské pozice v oblasti prodeje a hospodaření podniku. Před jmenováním do funkce generálního ředitele působil Paul Molyneux na pozici provozního ředitele společnosti Sharp Europe. (TZ)

“Je pro mne velká čest, že mohu přijmout tuto novou roli v rámci společnosti Sharp Europe a to jmenovitě pozici výkonného ředitele. Uvědomuji si odpovědnost, která je s touto pozicí spojena a plně se soustředím na úkoly stojící přede mnou. Pevně ​​věřím, že s talentem a dovednostmi, které máme po celé Evropě, skutečně můžeme vybudovat soběstačnou organizaci, která může přinést dlouhodobě ziskový růst a zajištěnou budoucnost pro tuto oblast,” uvedl Paul Molyneux.

Molyneuxovým vzkazem trhu a zákazníkům společnosti Sharp je jeho úmysl vybudovat organizaci, která bude agilní, tržně zaměřená, rychle reagující na požadavky svých zákazníků a která bude těžit z podpory procesů a sdílených služeb, které jsou jednoduché a efektivní.

Bývalý generální ředitel společnosti Sharp Europe, Hiroshi Sasaoka, převezme pozici generálního ředitele skupiny pro Blízký východ a Afriku a předsedy představenstva SMEF.