Vyhrajte návštěvu studia DICE nebo 5000 dolarů v Battlefield 3

Praha – 7. listopadu 2011 – Studio DICE společnosti Electronic Arts dnes oznámilo, že jako poděkování fanouškům za vřelé přijetí titulu Battlefield 3 uspořádá velkou víkendovou soutěž, v jejímž rámci se hráči od soboty 12. listopadu 1:01 SEČ do pondělí 14. listopadu 00:59 SEČ utkají o možnost získat jednu ze tří skvělých cen. (TZ)

Velkou cenou v soutěži je návštěva studia DICE ve Stockholmu pro jednoho hráče a tři další členy jeho týmu s ubytováním na tři noci. Součástí výhry je prohlídka moderních prostor studia a osobní setkání s vývojáři. Druhou cenou je 5000 amerických dolarů v hotovosti (nebo ekvivalentu ve výhercově lokální měně) a třetí pak zbrusu nový herní systém s kompletní sadou her ze série Battlefield. Pravidla soutěže najdete na stránce www.battlefield.com/saysthanks.

Listopadové bojové operace budou v prosinci pokračovat s ještě větší intenzitou, protože v té době vyjde první digitální rozšíření pro Battlefield 3 s názvem Back to Karkand. Tento rozšiřující balíček je součástí limitované edice hry. Back to Karkand bude v prodeji i samostatně za cenu 405 Kč a 1200 bodů MS Points na PlayStation Network, resp. Xbox LIVE Marketplace. K dispozici je také již nyní na portálu Origin.com formou předobjednávky.

Studio DICE pokračuje ve shromažďování ohlasů hráčů Battlefield 3 a neustále vyvíjí vylepšení a opravy pro singleplayerovou i multiplayerovou část hry. Poslední aktualizace zahrnovaly vylepšení módu Quickmatch a funkčnosti čety, zvýšení stability, redukci laggování i rubber-bandingu a vzhledem k rostoucí poptávce i zvýšení počtu serverů. Podrobnosti o nejnovějších aktualizacích najdete na blogu http://blogs.battlefield.ea.com/. Novinky o hře sleduje také náš kanál série Battlefield na Facebooku http://www.facebook.com/battlefield.czsk.

Tagged