2N Helios IP patří mezi světovou špičku na trhu interkomů

Dveřní interkom 2N®  Helios IP má za sebou další úspěch a milník, který ho posouvá mezi světovou špičku na trhu. Pochlubit se může certifikací od globálního lídra, společnosti Avaya. (TZ)

„Certifikace znamená, že garantujeme kompatibilitu zařízení 2N® Helios IP s produkty Avaya. Instalace a implementace těchto dvou typů zařízení je pro zákazníky bezproblémová,“ vysvětluje marketingová manažerka 2N TELEKOMUNIKACE Kateřina Köllnerová. Symbolicky to potvrzuje zařazení produktů 2N TELEKOMUNIKACE na úroveň největších světových hráčů na trhu. Testování se uskutečnilo v uplynulých měsících a potvrdilo kompatibilitu 2N® Helios IP s IP Office 7.0 společnosti Avaya.

2N® Helios IP je dveřní audio a video interkom určený pro připojení do počítačové sítě, virtuální kanceláře i videokomunikaci ve firemním či domácím prostředí. Zvládá také možnost definování zón a vymezení přístupu pro jednotlivé nositele elektronických karet. Oproti konkurenci nabízí 2N® Helios IP větší možnost rozšíření základní jednotky, která může být bez klávesnice či ji lze nabídnout s až 54 tlačítky.

Shrnutí vlastností:

  • Audio, video, klávesnice a otvírání dveří v jednom
  • Funguje v čistě IP prostředí, podporuje SIP protokol
  • Alternativní napájení – 12 V nebo PoE
  • Volitelný barevný TFT displej s intuitivním uživatelským ovládáním
  • Vysoce kvalitní audio (podpora kodeků G.711, G.729) i video (podpora kodeků H.263+, H.264)
  • Pohodlný vzdálený přístup a administrace
  • Jednoduchá instalace – pouze jeden kabel pro audio, video a napájení
  • Vysoká odolnost – ocel Marine Grade a krytí IP 53

O nás

2N TELEKOMUNIKACE je ryze česká společnost zabývající se výrobou a vývojem telekomunikačních zařízení od roku 1991. V současné době má roční obrat přes půl miliardy korun a plných 80 % produkce exportuje do více než 125 zemí světa. 2N se zaměřuje především na obchodní model B2B v oblasti ICT (informační a komunikační technologie). Každý rok reinvestuje kolem 10 % svých tržeb do vlastního vývoje a výroby s cílem vytvářet nová a ještě úspěšnější řešení. Přestože se primárně soustředí na řešení pro operátory, zásadní pozornost věnuje i efektivní podpoře distribuční sítě a servisu.