LG a PRADA prodloužily partnerství

PRAHA, 24. 11. 2011 – Společnosti LG Electronics a PRADA dnes uzavřely partnerství o vzájemné spolupráci. Výsledkem bude mobilní telefon „PRADA Phone by LG 3.0“, který bude dostupný na počátku roku 2012. (TZ)

Spolupráce obou společností začala již v roce 2006. Výsledkem jsou již dva mobilní telefony, které udivovaly designem, zpracováním, uživatelským rozhraním i speciálním balením. Jednalo se o výjimečné produkty pro výjimečnou klientelu.

,,Spolupráce mezi společnostmi LG Electronics a PRADA přinese zákazníkům něco netradičního. Výsledkem bude nejnovější technologie od LG a jedinečný PRADA design, tedy ideální kombinace krásy a technologie,“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Mobilní telefony, které vznikly spoluprací obou společností, byly vždy velmi výjimečné produkty. „PRADA Phone by LG 1.0“ poprvé přinesl módní prvky do mobilního telefonu. A zaznamenal obrovský úspěch. Prodalo se jej přes 1 milion kusů. Zákazníci na kombinaci výjimečného stylu a hi-end technologie slyšeli. LG PRADA 1.0 je součástí stále expozice muzea moderního umění v New Yorku a muzea současného umění v Šanghaji. Rovněž LG Prada 2.0 byl inovativní telefon. Nabízel plnohodnotnou QWERTY klávesnici, dotykový displej a speciální software, který nebyl dostupný na žádném jiném mobilním telefonu.

V případě zájmu o bližší informace, technické specifikace, komentáře k výrobkům nebo zájmu o výpůjčky produktů kontaktujte, prosím, naši PR agenturu LG-One:
Jan Řezáč      Senior Consultant +420 724 666 604 jan.rezac@lg-one.com

O společnosti PRADA

Společnost PRADA je světovým lídrem v segmentu luxusního zboží. V portfoliu společnosti najdeme kabelky, kožené zboží, obuv, oblečení i doplňky. Licenčně PRADA nabízí také parfémy a brýle. Produkty značky PRADA jsou přímo distribuovány v 70 zemích světa ve více než 345 prodejnách. Dále je zboží dostupné prostřednictvím prodejen luxusního zboží, multi-brand obchodů a franšízy.

O LG Electronics CZ

Společnost LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie. Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě. Zaměstnává více než 120 zaměstnanců, přičemž roční obrat se pohybuje v řádu miliard korun. V celosvětové skupině LG pracuje více než 84 tisíc lidí, ve 112 provozech, v 81 dceřiných společnostech na celém světě. Produkty společnosti LG zaručují vysokou kvalitu, inovativnost a osobitost. V roce 2010 získala společnost LG ocenění asociace EISA za Nejlepší produkt v poměru cena/výkon, za Nejlepší evropský kompaktní systém domácího kina a za Evropský ekologický mobilní telefon roku. LG se pravidelně účastní soutěží reddot Design Award, iF Design Award a Industrial Design Excellence Award (IDEA). LG Electronics CZ je generálním partnerem klubu HC Sparta Praha. V letošním roce je LG Electronics CZ v České republice generálním partnerem Digital 3D filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, který jde do kin celosvětově 19. května 2011.