Zachyťte své zimní radovánky během dovolené s dětmi na horách

Praha, 22, prosince 2011 – S HD videokamerou Samsung SMX-F70, která byla představena v rámci veletrhu IFA letos v záři, budou vaše záznamy dokonalé. O minimální obrazový šum se postará CMOS snímač. Ten filtruje světlo na samostatnou červenou, zelenou a modrou složku. Výsledkem je reprodukování sytých, přirozených a věrných barev bez světlých skvrn. Na vašem monitoru nebo televizoru s rozlišením HD tak můžete sledovat záznam s neuvěřitelnou intenzitou obrazu. (TZ)

Překážkou nejsou ani rychlé sjezdy nebo nečekané pády. Ty vám pomůže zaznamenat funkce progresivního záznamu. Videokamera ukládá data rychlostí až 60 prokládaných snímků za sekundu, čímž vám umožní nejvyšší možnou kvalitu záznamu a plynulé přehrávání videa.

Kamera je vybavena objektivem Schneider Kreuznach s 65násobným intelli-zoomem a 52násobným optickým zoomem, který zachytí každý detail, i když se zaměří na hodně vzdálenou scénu na pozadí.

Zlepšete atmosféru vašich videí

Chcete vylepšit atmosféru natočených videí příjemnou hudbou? Funkce Smart BGM vám to umožní. Je to velice jednoduché. Stačí si vybrat některou z mnoha předem nahraných skladeb na pozadí a přidat ji do nahraných záznamů. Hudba v pozadí se automaticky ztišuje v mluvených scénách, takže všechna slova zřetelně uslyšíte.

Udělejte si během nahrávání pauzu

Pokud nechcete natáčet úplně všechny momenty na sjezdovce, můžete využít funkci pozastavení záznamu videokamery. Tato funkce vám umožní záznam pozastavit a poté pokračovat v nahrávání tam, kde jste skončili, a to bez vytvoření nového souboru. Získáte tak pouze jediný soubor a při dalším zpracování nebudete muset slučovat více souborů.

Videokamera, která se přizpůsobí vašemu okolí

V případě, že se nechcete zdržovat nastavováním videokamery, můžete použít funkci inteligentního automatického režimu, který podle světelných podmínek a objektu automaticky volí jeden ze sedmi režimů nahrávání, který jí umožňuje dosáhnout co nejlepšího záznamu. Patří mezi ně režim rozpoznání obličejů.

Upravujte své videozáznamy bez problémů

Pro stahování a úpravy záznamů je videokamera Samsung SMX-F70 vybavena aplikací intelli-studio. Aplikace se automaticky spustí po připojení videokamery k počítači. Umožňuje provádět úpravy záznamů a přehrávat je. Navíc se kamera také nabíjí pomocí portu USB.

Nejen na hory s sebou nebudete muset vozit ani fotoaparát – videokamera dokáže vytvářet fotografie s rozlišením 1,9 megapixelu.  Dokonce můžete vytvářet fotografie také během natáčení videa bez přerušení záznamu. Doporučená MOC videokamery Samsung
SMX-F70 činí 4.490,- Kč.

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog