Soutěž: BULOVKA PHOTO

V souvislosti se změnou názvu “Fakultní Nemocnice Na Bulovce” na “Nemocnice Na Bulovce” připravila nemocnice fotografickou soutěž s cílem poukázat na to, že Bulovka je (ať už fakultní či nefakultní) stále jen jedna a lze jí najít na mnoha místech v různých souvislostech. Prostě, Bulovka kam se podíváš!

Soutěžící mohou posílat fotografie na emailovou adresu martin.salek@fnb.cz. Měly by to být pouze fotografie, z kterých bude patrné, že klíčové slovo “BULOVKA” (není potřeba, aby bylo v 1. pádě) najdeme všude kolem nás (a ani nemusí mít jednoznačnou vazbu na nemocnici). Došlé fotografie se budou postupně zveřejňovat na facebookové stránce Nemocnice Na Bulovce http://www.facebook.com/bulovka

Soutěž Bulovka Photo končí 31.1.2012. Poté porota vyhodnotí došlé příspěvky a bude oznámen vítěz. Vítězná fotografie bude oceněna unikátní a originální lahví červeného vína BULLENAUJOLAIS NOUVEAU cuvée suché (roč. 2009).

Inspiraci a další informace k soutěži najdete na http://goo.gl/zpwqo

Pro lepší pochopení zadání soutěže je možné shlédnout fotografii (samozřejmě nesoutěžící snímek!). Bulovka je zde zastoupena nápisem v tramvaji č. 25.

Podívejte se na http://goo.gl/Ve4yu