Infor přichází s inovativní mobilní platformou pro podporu podnikových procesů

PRAHA – 23. ledna 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, dnes uvedla Infor10 Motion, cloudovou mobilní platformu postavenou na výkonném integračním prostředí Infor10 ION. Aplikace Infor10 Motion poskytují rychlé, spolehlivé spojení s podnikovými systémy bez ohledu na lokalitu prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů jako například iPhone a iPad, které umožňují zvýšit produktivitu a pomáhají uživatelům pracovat rychleji a efektivnějším způsobem. Na rozdíl od jiných složitých a komplikovaných mobilních platforem poskytuje Infor10 Motion konzistentní uživatelské prostředí, flexibilní architekturu, a snadné a jednoduché procesy vedoucí k jejímu nasazení. (TZ)

Infor zpřístupňuje dvě aplikace, Infor10 Road Warrior, mobilní CRM aplikaci s integrovanou business intelligence, a Infor ION Activity Deck, která umožňuje uživatelům reagovat na důležité úkoly, získávat upozornění v reálném čase a schvalovat čekající požadavky.

„Aby podniky udržely krok s vývojem mobilního světa, potřebují vybavit své pracovníky nástroji umožňujícími přístup k aktuálním informacím a pracovat odkudkoliv,“ řekl Duncan Angove, prezident divize produktů a podpory ve společnosti Infor. „Infor10 Motion dovoluje jít za hranici kancelářských prostor tam, kde zákazníci také provozují své podnikání – na cestách, na letišti a všude, kde se nabízejí zajímavé příležitosti. Infor mění způsob, jakým je využíván a spravován podnikový software nabídkou mobilních vývojových nástrojů a služeb, které našim zákazníkům dovolují využívat mobilní aplikace typu Infor10 Road Warrior v celé společnosti.“

Mobilní platforma Infor10 Motion

Infor10 Motion je postavena na flexibilní architektuře v rámci integračního prostředí Infor10 ION, což znamená, že aplikace Infor10 Motion mohou být propojeny s různými systémy, jako je ERP, CRM, Expense Management či Supply Chain Management. Na rozdíl od těsně integrovaných řešení, která vyžadují zakoupení více produktů k rozšíření existujícího řešení, Infor10 Motion poskytuje nativní, bohaté aplikace, jež podporují data existující v podnikových infrastrukturách. Infor10 Motion s integrovaným zabezpečením eliminuje bezpečnostní hrozby a ztrátu dat a umožňuje zákazníkům udržet kontrolu nad kritickými daty.

Aplikace Infor10 Motion využívá známé a intuitivní způsoby, na které jsou uživatelé zvyklí při interakci se svými chytrými zařízeními, což jim dovoluje pracovat a reagovat rychleji. To smazává rozdíly mezi různými typy zařízení, jako jsou tablety či chytré telefony. Díky tomu, že jsou nezávislé na podnikovém core produktu, jsou aplikace Infor10 Motion schopné se přizpůsobit obvyklému uživatelskému prostředí napříč všemi využívanými podnikovými aplikacemi.

Aplikace Infor10 Motion jsou dále unikátní v tom, že jsou tzv. „app aware“, což znamená schopnost detekovat jinou aplikaci na mobilním zařízení, jež je schopná poskytnout dodatečné funkcionality včetně spotřebitelských aplikací, které mohou pracovat v kontextu podniku. Příkladem může být Infor10 Road Warrior, který využívá aplikace Skype a FaceTime v rámci zákaznických kontaktních údajů, takže prodejce se může bez problémů zkontaktovat se zákazníky pomocí široce využívaných nástrojů pro spolupráci.

Platforma Infor10 Motion je postavená na cloudu, díky čemuž zjednodušuje způsob, jakým zákazníci implementují a přizpůsobují software. Infor10 Motion App Manager (IMAM) poskytuje jednotné umístění pro podniky, které tak mohou nasadit aplikace Infor10 Motion v rámci své existující IT infrastruktury rychleji, na rozdíl od jiných mobilních platforem vyžadujících dodatečné add-on řešení k centralizaci vícero implementací. Jakmile podnik získá přístup k IMAM, může začít využívat aplikace Infor10 Motion ihned. IMAM rovněž dovoluje manažerům definovat, kteří uživatelé mají přístup ke specifickým informacím a funkcím umožňujícím změnit existující nastavení v jakémkoliv okamžiku.

Infor10 Road Warrior a Infor ION ActivityDeck

Infor10 Road Warrior vybavuje obchodní pracovníky produktivními nástroji, jako je např. mobilní upozorňování, schvalování a zadávání úkolů, které uživatelům umožňují se rozhodovat rychleji. Tato konektivita kombinovaná s přidanou funkcionalitou business intelligence poskytuje přehledné informační obrazovky pomáhající uživatelům rychle porozumět zobrazeným datům, označovat problémová místa a porovnávat současné a historické objemy objednávek při současné redukci času stráveného hledáním informací. Kromě toho, integrace s aplikacemi jako Skype a FaceTime pomáhá uživatelům Infor10 Road Warrior využívat lepší spolupráce a komunikovat se svými zákazníky.

Infor ION ActivityDeck pomáhá řešit kritické problémy vznikající v situaci, kdy jsou uživatelé na cestách a nemají přehled o probíhajících aktivitách. ION ActivityDeck poskytuje uživatelům schopnost zůstat ve spojení s podnikovými systémy, takže mohou reagovat na důležité úkoly, přijímat upozornění v reálném čase, schvalovat čekající požadavky atd. Podobně jako Twitter, tak i ION ActivityDeck nabízí možnosti definovat filtry, které pomáhají uživatelům odpovídat na otázky a řešit situace dříve, než se z nich stanou problémy.

Infor10 Road Warrior a Infor ION ActivityDeck je možné zakoupit na Apple iTunes Store. Kromě aplikací Infor10 Motion budou tento roku dále uvedeny aplikace umožňující odkudkoliv řešit řadu kritických kancelářských procesů jako například vytváření objednávek či nabídek, schvalování výkazů výdajů a sledování klíčových obchodních ukazatelů.

Další zdroje

Poznámka: pro přístup k online obsahu může být vyžadována registrace

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 70 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na www.infor.com.