Lákavé odměny pro hráče Star Wars: The Old Republic

Praha – 13. dubna 2012 – Založte si vlastní rozvětvený klan, který může konkurovat i samotným Skywalkerům! Divize BioWare společnosti Electronic Arts a společnost LucasArts včera vydaly obsahový update Legacy (1.2) pro Star Wars: The Old Republic. (TZ)

Tato obsáhlá aktualizace přináší obrovské množství nového obsahu pro postavy na vyšších úrovních a obsahuje další evoluční prvky systému Legacy, který spojuje všechny postavy do jedné rodiny bez ohledu na třídu či frakci a umožňuje odemykat nové speciální schopnosti. Obsahový update 1.2 dále zahrnuje některá dlouho očekávaná vylepšení komunitních funkcí (např. možnost přizpůsobení uživatelského rozhraní nebo gildovní banky).

U příležitosti vydání obsahového updatu Legacy a jako výraz poděkování fanouškům za jejich podporu jsme pro hráče Star Wars: The Old Republic připravili řadu herních odměn*:

  • Všichni předplatitelé s aktivními herními účty k 12. či 21. dubnu 2012 obdrží herní odměnu v rámci systému Legacy – „Tauntaun Ram Pet“ – prostřednictvím herní pošty.
  • Noví hráči, kteří si předplatí přístup do The Old Republic před 21. dubnem 2012 rovněž obdrží „Tauntaun Ram Pet“.
  • Všichni aktivní předplatitelé, kteří dosáhli před 12. dubnem 2012 úrovně 50, obdrží 30 dnů předplatného zdarma jako odměnu za jejich věrnost.
  • Předplatitelé s již neaktivními účty jsou srdečně zváni zpět do hry na sedm dní zdarma počínaje 13. dubnem 2012.

Hlavní novinkou obsahového updatu 1.2 je další etapa evoluce systému Legacy. Hráči si z postav sestaví jeden velký rod, jehož prostřednictvím si zpřístupní speciální schopnosti, dostupné jen v systému Legacy, či nové věci pro vesmírné lodě, jako je například terminál Galactic Trade Network. Systém Legacy hráčům rovněž umožní odemknout nové rasy a postavy a nabídne výhody pro posílení morálních vlastností společníků i vztahů s nimi prostřednictvím bonusů. Legacy dále obsahuje pokračování flashpointu Kaon Under Siege na Lost Island, zcela novou operaci Explosive Conflict a novou válečnou zónu Novare Coast. Hráči se mohou těšit na množství dalších nových funkcí jako například přizpůsobitelné uživatelské rozhraní, gildovní banky nebo cenné herní předměty.

Další informace o obsahovém updatu Legacy najdete na www.StarWarsTheOldRepublic.com, www.twitter.com/swtor nebo www.facebook.com/starwarstheoldrepublic.

* PLATÍ PODMÍNKY A OMEZENÍ.  PODROBNOSTI NA WWW.SWTOR.COM/LEGACYPROMOTION.

Tagged