Generálním ředitelem společnosti LMC byl jmenován Milan Jasný

Helsinky/Praha, 9. května 2012 – Milan Jasný (37), který dosud zastává pozici obchodního a marketingového ředitele LMC, byl s účinností od 1. června 2012 jmenován generálním ředitelem společnosti. V této roli bude úzce spolupracovat s Raimo Mäkilä, který vede divizi Marketplaces nadnárodní skupiny Alma Media, jejíž součástí se LMC stala v lednu tohoto roku. (TZ)
Milan Jasný ve společnosti LMC působí více než 14 let, postupně prošel několika pozicemi převážně obchodního charakteru. Post generálního ředitele LMC před ním od ledna 2012 zastával Raimo Mäkilä, zastupující nového vlastníka společnosti, jímž se na počátku tohoto roku stala mediální skupina Alma Media se sídlem ve finských Helsinkách. Předtím společnost vlastnil a bezmála 16 let také řídil její zakladatel Libor Malý. LMC provozuje dva přední pracovní portály v České republice (Jobs.cz a Prace.cz) a jeden na Slovensku (Topjobs.sk). Společnost rovněž vyvíjí a poskytuje řešení pro správu náboru a rozvoj talentů LMC G2 a další služby i odborné poradenství v oblasti HR.

„Byznys i firemní kultura LMC jsou ve skvělém stavu. Nyní se potřebujeme stále intenzivněji připravovat na budoucí příležitosti. Jsem velmi rád, že Milan je součástí našeho týmu, přijal tuto výzvu a povede LMC k rozvoji nových aktivit a ještě příznivějším obchodním výsledkům,“ sdělil Raimo Mäkilä, ředitel divize Marketplaces skupiny Alma Media.

„Těší mě, že jsem dostal příležitost vést LMC, protože zde pracuje výjimečný tým lidí a společně máme silnou historii na trhu e-recruitmentu v České republice. Chci naši současnou pozici dále rozvíjet do nových oblastí skýtajících slibné příležitosti. Věřím, že to bude nejen ku prospěchu LMC, ale i všech našich zákazníků a uživatelů,“ řekl Milan Jasný.

Milan Jasný do LMC nastoupil již v roce 1998 na částečný úvazek coby vůbec první obchodník firmy ještě během svých vysokoškolských studií. Po absolvování Vysoké školy ekonomické (obor Informační management) ve společnosti zůstal a prošel různými pozicemi od obchodního manažera, obchodního ředitele, šéfa divize e recruitment až po dosud zastávaný post obchodního a marketingového ředitele LMC. V této roli Milan v uplynulých třech letech koordinoval činnost všech business unit spadajících do obchodního křídla firmy, které je zaměřeno na služby uživatelům a zákazníkům. Milan je ženatý, má dvě dcery a ve volném čase se intenzivně věnuje rodině, četbě a rekreačním sportům.

O společnosti:

LMC s.r.o. je lídrem českého elektronického trhu práce a expertem poskytujícím komplexní poradenství v oblasti HR. Již 16 let provozuje nejznámější český pracovní portál Jobs.cz s nabídkou pozic předních zaměstnavatelů, který nyní obsahuje také přehled všech možností vysokoškolského studia a další služby propojující pracovní trh se vzdělávacím systémem (Jobs.cz Vysoké školy).  Součástí rodiny LMC je také Prace.cz – největší pracovní portál v ČR, jehož těžištěm jsou nabídky zaměstnání v regionech a speciální sekce s příležitostmi pro osoby se zdravotním postižením. Mezi další klíčové služby patří on-line řešení pro správu získávání a výběru zaměstnanců LMC G2 a moderní diagnostický nástroj Psychometrie on-line pro zhodnocení předpokladů a schopností kandidátů. LMC pravidelně obsluhuje bezmála 10 000 firemních zákazníků a více než 1 milion registrovaných uživatelů on line a mobilních služeb. Společnost se dlouhodobě věnuje také rozvoji řady CSR aktivit. Od letošního ledna je LMC součástí nadnárodní mediální skupiny Alma Media. Více na www.lmc.eu.

Alma Media je dynamická mediální skupina se sídlem ve finských Helsinkách, jejímiž nejznámějšími produkty jsou Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti a Etuovi.com. Jednou z divizí společnosti je Marketplaces, zaměřená na rozvoj a poskytování on-line služeb a řešení v řadě evropských zemích, včetně České republiky. Alma Media zaměstnává přibližně 3 000 profesionálů. Čisté tržby společnosti v roce 2011 dosáhly hodnoty 316,2 milionu EUR při provozní marži ve výši 13,3 procenta. Akcie Alma Media (ALN1V) jsou obchodovány na Helsinské burze NASDAQ OMX. Více viz www.almamedia.fi.