Zapakatel.cz bude mít milionáře!

Praha 11. května 2012 – Zapakatel.cz, jeden z nejsilnějších českých slevových serverů, bude mít milionáře. Vlastník miliontého slevového kuponu se navíc možná dočká zajímavé odměny. (TZ)

Přes 900 tisíc prodaných slevových kuponů, takový je aktuální počet. A tolik kuponů si lidé na www.zapakatel.cz koupili od zahájení provozu, tedy od léta roku 2010. Ušetřili přitom až přes 700 milionů korun.  Rekordní miliontý prodaný kupon na Zapakatel.cz uvidíme, ještě než dojde na druhé narozeniny serveru. V dubnu 2012 navštívilo www.zapakatel.cz skoro 450 tisíc unikátních návštěvníků (podle Google Analytics)

„V létě to budou dva roky od spuštění Zapakatel.cz,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer projektu Zapakatel.cz. „Miliontý prodaný slevový kupon nás těší a my určitě budeme chtít potěšit i toho, komu se podaří ho získat,“ dodává.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité vouchery, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.
Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz), Twitter.com (@Zapakatel.cz) či Google+ (Zapakatel.cz)