Bateriový doping pro iPhone a další mobilní zařízení

Moderní výkonné telefony využívající funkce jako GPS, WiFi a Bluetooth vydrží na příjmu stěží jeden den a nikoho to už ani nepřekvapí. Pro někoho je ale vybitá baterie noční můrou, nebo si stav komunikační tmy prostě dovolit nemůže. Pro takové existuje záchrana v podobě designové autonabíječky či kompaktní externí baterie s vysokou kapacitou od značky Dexim. (TZ)

Dexim BluePack S8

Dexim BluePack S8 poskytuje mobilním zařízením dostatek energie na cestách. Tato univerzální, lehká a elegantní externí Lithium-Polymerová baterie s kapacitou 3000mAh v sobě skrývá až 11 hodin hovoru, 21 hodin videa nebo 92 hodin přehrávání hudby navíc. Díky různým koncovkám je baterii možné použít jak pro zařízení Apple, tak i pro přístroje s microUSB nebo miniUSB (BlackBerry, HTC, Samsung a další). Baterie navíc funguje i jako svítilna. Doporučená MOC je 1358 Kč s DPH.

Specifikace

Kompatibilita: iPhone 2G-4S, iPod, BlackBerry, HTC, Samsung a všechna zařízení s napájením přes miniUSB nebo microUSB | Kapacita baterie: 3000mA (Lithium-Polymer)

Dexim Mini Car Charger

Elegantní a úsporná mini nabíječka do automobilového zapalovače, se kterou pohodlně nabijete svůj iPhone na cestách. Její součástí je nízkonapěťový průhledný kabel s elektroluminescenční technologií, který po celé délce světelně zobrazuje rychlost a stav nabíjení přístroje. Kabel lze od nabíječky odpojit a použít samostatně pro synchronizaci přes USB port s počítači PC nebo Mac. Součástí nabíječky je integrovaná ochrana proti zkratu. Doporučená MOC je 794 Kč s DPH.

Specifikace

Kompatibilita: iPhone, iPhone 3/3GS, iPhone 4, iPod – většina modelů s 30pinovým dokovacím konektorem, iPad, iPad 2 a Nový iPad

Dexim je celosvětově registrovaná značka vyrábějící rozsáhlou řadu příslušenství a doplňků k mobilním telefonům, tabletům a dalším zařízením, včetně Apple iPhone, iPod a iPad. V současné době jsou výrobky Dexim zastoupeny ve více než 45 zemích. Posláním značky je poskytovat zákazníkům atraktivní a cenově dostupné produkty. I přes četná uznání a ocenění se výzkumný a vývojový tým značky Dexim snaží neustále inovovat produkty, které pomáhají uživatelům a jejich zařízením zvýšit výkon, ochranu a výrazně se odlišit od ostatních. Více o produktech Dexim naleznete na www.idexim.cz a www.dexim.net.