Infor uvádí Inforce Marketing na konferenci Dreamforce 2012

Praha – 19. září 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, ohlásila Inforce Marketing, komplexní automatizovaný systém pro řízení marketingových aktivit postavený na platformě Salesforce. (TZ)

Inforce Marketing nabízí podporu podnikových procesů v efektivním, uživatelsky přívětivém formátu, přičemž poskytuje marketingovým pracovníkům bezkonkurenční rychlost, účinnost kampaní a transparentnost marketingových plánů a rozpočtů prostřednictvím jednotného pracovního prostředí pro všechny typy kampaní. Nový systém byl ohlášen na Dreamforce 2012, konferenci společnosti salesforce.com pořádané v americkém San Francisku.

Komentáře k ohlášení

  • „Dříve se komplexní marketingové procesy spoléhaly na podporu zastaralého softwaru, který byl drahý a náročný na údržbu a nedokázal poskytnout přesný obrázek o kampaních a přístup k potřebným informacím,“ řekl George Wright, senior viceprezident a generální manažer divize CRM řešení ve společnosti Infor. „Inforce Marketing tyto bariéry odstraňuje a podporuje spolupráci s využitím informací v reálném čase z různých zdrojů prostřednictvím rozhraní Salesforce, které poskytuje rychlé a efektivní výsledky a kontrolu nad náklady.“
  • „Společnosti z celého světa mění způsob interakce se zákazníky, partnery a zákazníky s využitím sociálních sítí a mobilních cloudových řešení,“ řekl Mike Rosenbaum, senior viceprezident divize AppExchange a Force.com ve společnosti salesforce.com. „Partneři jako Infor využívají sílu platformy Salesforce.com k vytvoření nabídky správných nástrojů umožňujících zákazníkům dosáhnout úspěchu s pomocí cloudových řešení.“
  • „Naše společnost zjistila, že vývoj na platformě Salesforce je téměř 5x rychlejší než v případě tradičních řešení,“ řekla Rebecca Wetteman, viceprezidentka Nucleus Research. „Se systémem Inforce Marketing využívá společnost Infor těchto výhod a svých specifických zkušeností v oblasti marketingu s cílem zefektivnit marketingové procesy od začátku do konce prodejního procesu. Podniky hledající skutečně integrované marketingové aplikace určitě shledají přístup společnosti Infor jako velmi zajímavý.“

Klíčové funkcionality produktu

  • Efektivnější plánování – Systém je integrován s platformou Salesforce s cílem zvýšit efektivitu marketingových procesů a zajistit plnění klíčových úkolů. Poskytuje lepší přehled o kontaktech, nákladech, výsledcích a příjmech, takže marketingoví pracovníci se mohou soustředit na dosažení cílených obratů a úspěšnějších, nákladově efektivních výstupů Pracovníci také dokáží lépe identifikovat požadavky na generování kontaktů v každé fázi plánování.
  • Posílené řízení vícekanálových kampaní – automaticky realizuje kampaně a řídí jejich follow-up, čímž pracovníkům uvolňuje ruce od neustálé kontroly průběhu kampaně a manuálního follow-upu. Podporuje vícekanálové kampaně zahrnující elektronickou poštu, direct mailing, sociální média a telemarketing.
  • Transparentnost procesu optimalizace kontaktů – Hodnotí generování kontaktů na základě kvality ihned po vstupu dat do prostředí Salesforce, odhaduje míru shody s ideálním profilem kontaktu a optimalizuje kontakt ještě v průběhu kampaně.
  • Pokročilé analýzy a reportování – Pomáhají marketingovým pracovníkům plánovat, řídit a sledovat cíle a klíčové ukazatele výkonnosti v každé fázi tvorby obratu prostřednictvím nástrojů pro analýzu trendů, jež umožňují identifikovat problémy a oblasti potenciálního zlepšování.

Inforce Marketing je aplikace, která propojuje podnikový back-office ERP systém s front-office systémem pro generování kontaktů a správu zákazníků. Inforce Marketing byl zařazen do skupiny Social Apps Showcase v rámci portálu AppExchange, přičemž je druhým produktem postaveným stoprocentně na platformě Salesforce. Jako první Infor uvedl aplikaci Inforce v březnu roku 2012 a plánuje navíc v prvním kalendářním čtvrtletí 2013 uvést funkcionality Quote and Order nabízející komplexní pohled na zákaznická data v celém podniku.

Dreamforce 2012 je největší konference svého druhu zaměřená na cloud computing a podnikové informační technologie, jež přivítala více než 70 000 registrovaných návštěvníků. S více než 750 sekcemi a 350 cloudovými společnostmi ve výstavní části se mohou návštěvníci konference zúčastnit interaktivních prezentací, školení na nejnovější technologie, tisíců živých demo ukázek a setkávání se svými kolegy. Konference Dreamforce se letos účastní speciální hosté jako například Sir Richard Branson, zakladatel Virgin Group; Jeff Immelt, CEO General Electric, Generál Colin Powell, bývalý ministr obrany USA; Tony Robbins, podnikatel v Author & Peak Performance Strategist;  a hudební skupina Red Hot Chili Peppers. Dreamforce 2012 nabízí návštěvníkům vše, co potřebují k inovativní interakci se zákazníky, partnery a zaměstnanci pod jednou střechou.
Další informace

  • Registrace na Dreamforce: www.dreamforce.com
  • Staňte se fanouškem Dreamforce na Facebooku: www.facebook.com/dreamforce
  • Sledujte @Dreamforce na Twitteru: www.twitter.com/dreamforce
  • Staňte se fanouškem Infor: www.facebook.com/infor
  • Sledujte Infor na Twitteru: www.twitter.com/infor

O platformě Salesforce a AppExchange

Salesforce Platform je nejdůvěryhodnější a nejkomplexnější cloudová platforma pro budování sociálních a mobilních cloudových aplikací. Podporuje aplikaci Salesforce CRM, více než 2,3 milionu aplikací vyvinutých samotnými zákazníky a přes 1 600 aplikací vyvinutých partnery. Podnikové sociální aplikace postavené na platformě Salesforce mohou být snadno distribuovány a dodávány prostřednictvím portálu AppExchange.

O společnosti Infor
Infor je třetí největší poskytovatel podnikových aplikací a služeb, který pomáhá více než 70 000 velkým a středně velkým zákazníkům zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst v celé řadě odvětví. Více informací naleznete na www.infor.com.