Tolary.cz představují věrnostní program s vlastní měnou a velkými možnostmi

Praha – 23. září 2012 – Tolary.cz – www.tolary.cz – jsou věrnostním programem, který snadno umožňuje komukoliv získávat elektronickou měnu (Tolary) při nákupech zboží a služeb. A také tuto měnu využívat jako platidlo. S výhodou je možné Tolary.cz využít jako věrnostní program pro e-shopy, zatímco uživatelé ocení to, že Tolary.cz samy nabízejí obchody, kde je možné Tolary získávat, ale i utrácet.  (TZ)
Tolary.cz, spuštěné před dvěma měsíci, pokračují v rozšiřování obchodů, ve kterých je možné získávat Tolary i utrácet Tolary – zaplatit Tolary tak můžete nyní na Zapakatel.cz, All in 1 a e-click travel. Míst pro získávání Tolarů jsou již skoro dvě desítky a nechybí žádné z podstatných míst české e-commerce – Mall.cz, Kasa.cz, Zapakatel.cz, eProton.cz, ePojisteni.cz, Cybex.cz, Hodinky.cz, Parfemy.cz, Vltava.cz a další e-shopy.

Možná vás zaujme: Tolary.cz získaly skoro pět tisíc uživatelů, mezi které bylo již rozdáno přes 650 tisíc tolarů.

„V affiliate programech v zahraničí zaujímají cashback portály pevné místo na straně publisherů. Tento trend se postupně dostává i k nám do České republiky a počet cashback portálů v affiliate programu Kasa.cz se rozšiřuje a výdělky těchto portálů jsou atraktivní,“ říká Martin Netolický, affiliate manažer KASA.CZ. „Zároveň u cashback portálů jsou spokojeny všechny tři strany – e-shop získá zákazníka, cashback portál získá provizi za zprostředkovaný nákup a zákazník kromě zboží získá i určitou slevu,“ dodává.

Tolary.cz jsou, přesně jak říká Martin Netolický, výhodný věrnostní, affiliate, program, který je vhodný tam, kde chce prodejce odměňovat zákazníky za nakupování. A odměny poté proměnovat ve výhody nebo přímý nákup zboží. Výhodou Tolary.cz je mimo jiné i to, že Tolary, elektronické peníze, jsou registrované u České národní banky.

„Tolary.cz umožňujeme získávat i využívat k nákupu,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer Zapakatel.cz.  „Jsou pro nás cestou podpory důvěry zákazníků, věrnostní program umožňuje zákazníky jak udržet, tak získávat. A Tolary.cz byly výhodné tím, že jde o hotové softwarové řešení. Provozovatelé mají navíc jasno i v dalších doplňkových marketingových akcích a programech,“ dodává.

Tolary coby elektronická měna můžete chápat jako elektronické peníze, ale bez možnosti směnit je na koruny. Nelze je ani „dobíjet“ a získávání tolarů je tak podmíněné nakupováním, kde jsou odměnou za aktivitu. „Snadnost využití věrohodné elektronické měny coby věrnostního i affiliate programu je zřejmá,“ říká Vlastimil Jalový, šéf projektu Tolary.cz. „Neustále pracujeme na rozšiřování míst pro získávání i utrácení Tolarů, široká možnost uplatnění je pro zákazníky tím nejdůležitějším,“ dodává.

O společnosti CBA Group s.r.o.

Společnost CBA Group s.r.o. je provozovatele www.Tolary.cz, systému elektronické peněženky s elektronickou měnou Tolary,  kterou je možné využívat hlavně v podobě věrnostního a affiliate programu. Společnost CBA Group s.r.o. je zapsaná v registru ČNB jako vydavatel elektronických peněz malého rozsahu od 11.05.2012. Samotné Tolary.cz představují technologické řešení, které je možné snadno využít v prostředí kteréhokoliv e-shopu.