Amplion.cz rozšiřuje nabídku produktů o finanční služby

Praha, 2. října 2012 – Slevový portál Amplion, jehož provozovatelem je společnost Centrum Holdings, spouští v září nový produkt Amplion Finance zaměřený na finanční služby. Uživatelé mohou na serveru Amplion.cz porovnávat jednotlivé nabídky a přímo po internetu uzavřít smlouvu s vybraným dodavatelem za zvýhodněných podmínek. Partnerem projektu je společnost Inpol online s.r.o. (TZ)

„Centrum Holdings umožňuje díky své silné pozici na trhu a širokému portfoliu portálů a služeb efektivně oslovit široké spektrum klientů. Z tohoto důvodu vnímáme spolupráci s tímto partnerem jako klíčovou jak s ohledem na samotnou akvizici nových klientů, tak na rozvoj nabízených služeb,” říká David Tacl, ředitel společnosti Inpol online.

Nová služba Finance portálu Amplion.cz poskytne přehled finančních produktů na míru na základě vstupních údajů zadaných uživatelem. Kromě povinného ručení nebo havarijního pojištění bude k dispozici také přehledné srovnání podmínek pro dodávky plynu a elektřiny od různých poskytovatelů. Nabídka bude brzy rozšířena o cestovní pojištění a pojištění majetku.

„Nový produkt přesně zapadá do strategie portálu Amplion, který klientům nabízí atraktivní produkty a služby za výhodné ceny a zároveň poskytuje jistotu kvalitního zákaznického servisu. Amplion se navíc může pochlubit exkluzivní nabídkou produktů, které převážná většina konkurence na internetovém trhu nenabízí. Jedná se například o produkty České pojišťovny. Hlavní výhodou pro uživatele je ale rychlost a pohodlí nákupu z domova a především možnost snadného porovnání a výběru nejvhodnějšího produktu či služby,” říká Lukáš Uhl, ředitel pro marketing a obchodní rozvoj společnosti Centrum Holdings.

Cílem nové sekce Finance portálu Amplion.cz je poskytnout klientům nejen komfortní a rychlý výběr pro ně nejvýhodnějšího finančního produktu nebo dodavatele energií, ale také dokonalý servis a pomoc v případě problémů. Uživatelé naleznou na stránkách praktické informace o tom, jak snížit spotřebu plynu a elektřiny, jak správně vybrat vhodné pojištění, na co si dát pozor při změně dodavatele apod. Na serveru jsou přehledně uvedeny odkazy na podrobné smluvní podmínky a webové stránky jednotlivých finančních institucí.

Stránky nové služby naleznete na http://www.amplion.cz/finance

O Centrum Holdings:

Centrum Holdings je internetová společnost působící ve střední a východní Evropě, s celkovou návštěvností 6,4 milionů uživatelů. V ČR osloví měsíčně více jak 3,7 milionu návštěvníků. Provozuje například tyto produkty a služby:
Portály: Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum.cz Mail

  • Obsahové weby: Aktuálně.cz, Žena.cz, Bleskově.cz, Crazycafe.cz, Deník Insider
  • Transakční weby: Amplión.cz, Jiskření.cz, SW.cz, dovolena.centrum.cz
  • Oborové a specializované weby: Cars.cz, RealityMix.cz, Stahuj.cz, Najisto.cz, Amapy.cz
  • Full servisová agentura pro malé a střední podniky: Agentura Najisto