ProcessWorld 2012: Software AG představuje novinky pro rychlejší dosažení obchodních výsledků

Praha / Darmstadt, 2. října 2012 – Software AG dnes oznámila, že hlavním zaměřením letošní konference ProcessWorld 2012 budou nejmodernější technologie pro cloudy, big data, mobilní zařízení a sociální sítě. V průběhu akce budou demonstrovány produkty a řešení, které společnostem umožní tyto novinky efektivně využít. (TZ)

Jsou součástí představovaných nových verzí nástrojů ARIS 9.0 a webMethods 9.0, které poskytují vyšší datovou transparentnost a agilitu i zlepšení funkčnosti. Společnost se ve smyslu hesla „Get There Faster“ zaměří na produkty a služby, které i ve vysoce konkurenčním prostředí pomohou podnikům k co nejrychlejšímu dosažení obchodních cílů a výsledků. Konference ProcessWorld 2012 se koná od 15. do 17. října v americkém Orlandu.

„Technologickým motorem všech nových příležitostí je vzájemné působení čtyř sil: cloudů, big dat, mobilních a sociálních technologií,“ říká Ivo Totev, šéf marketingu a člen výkonného vedení společnosti Software AG. „Pokud tyto síly adekvátně využijeme, můžeme našim zákazníkům pomoci zlepšit jejich podnikání s využitím obrovských objemů dat, které jsou dostupné v reálném čase, a procesů, které by v minulosti nebylo možné implementovat a provozovat. ProcessWorld je příležitost ukázat veřejnosti, jak naši zákazníci dosáhli výsledků rychlostmi, o kterých dříve pouze snili.“

Software AG očekává návštěvníky z 30 zemí světa. Během konference se představí svými prezentacemi zákazníci jak ze soukromého, tak z veřejného sektoru. Půjde o společnosti, jako jsou Coca-Cola Enterprises, Estee Lauder, Heineken a Nielsen. S programem přesně na míru všem profesionálům z IT i byznysu nabídne ProcessWorld 2012 více než 40 přednášek, které kombinují zkušenosti s návrhem strategie, integracemi, SOA, správou dat s technologickými trendy dneška.

Během konference se také představí novinky v produktovém portfoliu Software AG – v nástrojích ARIS, webMethods, Terracotta, Adabas a Natural. Dvě paralelní sekce se přímo zaměří na vlastnosti nových verzí webMethods 9.0 a ARIS 9.0. Tyto verze budou předváděny také v předsálí v rámci Solutions Hall. Na stejném místě se budou moci návštěvníci setkat s produktovými specialisty Software AG a seznámit se s novými funkcionalitami a vylepšeními všech produktů. V Solutions Hall se představí také 20 strategických partnerů, které dál rozšiřují nástroje a služby Software AG. Platinovými sponzory akce jsou CrossVista, Deloitte, KPMG, ProSoft a Visual Enterprise Architecture.

Během ústředních prezentací vystoupí tři vizionáři:
• Esat Sezer, Senior Vice President a CIO, Coca-Cola Enterprises, Inc.
• Val Sribar, GVP, Gartner Enterprise Software Research Group
• Jeremy Gutsche, specialista na inovace a autor několika oceněných publikací

Pro více informací o ProcessWorld 2012 navštivte www.processworld.com (v angličtině).

O SOFTWARE AG

Software AG je přední světový dodavatel řešení pro Business Process Excellence. Již 40 let přichází s inovativními produkty, mezi nimiž je i první vysoce výkonná transakční databáze Adabas, první platforma pro analýzu byznys procesů ARIS nebo první B2B server a na SOA založená integrační platforma webMethods. Je také průkopníkem v oblasti Big Data s technologií Terracotta BigMemory.

Naše jedinečnost spočívá v tom, že nabízíme nejjednodušší a nejsnáze ovladatelná end-to-end řešení pro řízení byznys procesů (business process management, BPM), navíc s nejnižšími náklady na pořízení a provoz. Naše značky, špičky ve svém oboru – ARIS, webMethods, Adabas, Natural, CentraSite, Terracotta a IDS Scheer Consulting – představují jedinečné portfolio, které zahrnuje návrh strategie, modelování, integraci a měření procesů, na SOA založenou integraci a data management, efektivní správu velkých objemů dat, procesní implementaci SAP, poradenství a služby v oblasti strategických procesů.

Software AG dosáhla v roce 2011 obratu 1,1 miliardy euro a dnes má víc než 5 500 zaměstnanců, kteří se starají o více než 10 000 společností a veřejných institucí v 70 zemích světa. Naše komplexní softwarová řešení a služby umožňují společnostem dosahovat rychleji trvalých podnikatelských výsledků. Vedení společnosti sídlí v Německu, společnost je registrovaná na Frankfurtské burze (TecDAX, ISIN DE 0003304002 / SOW).

Software AG – Get There Faster

Podrobnější tiskové informace včetně databáze obrazových a multimediálních materiálů jsou dostupné na adrese www.softwareag.com/press.

Sledujte nás na Twitteru 
Software AG Germany | Software AG USA