Martin Veselka se stal viceprezidentem prodeje společnosti Genesys

PRAHA, 10. října 2012 – Martin Veselka (40) nastoupil ve společnosti Genesys, která patří mezi přední světové dodavatele technologií pro péči o zákazníky, na pozici viceprezidenta prodeje pro region středovýchodní Evropy a Blízkého východu (CEEME). Do jeho kompetence nyní spadají veškeré obchodní aktivity v tomto regionu. Na vrcholovou manažerskou pozici přichází Martin Veselka ze společnosti Nuance, v níž působil tři roky na pozici regionálního obchodního manažera. (TZ)

Čtyřicetiletý Martin Veselka paří mezi přední odborníky na technologie call center. Stál u budování moderních zákaznických center zejména tuzemských bank a telekomunikačních operátorů. Podílel se například na projektech pro T-Mobile, Eurotel, Český Telecom, ČSOB, Českou spořitelnu, ŠkoFIN a další významné společnosti.

Společnost Genesys se letos osamostatnila od společnosti Alcatel-Lucent a patří mezi přední světové dodavatele technologií pro centra péče o zákazníky. Jejich informační systémy využívá například řada tuzemských bank a mobilních operátorů.

Martin Veselka je absolventem oboru systémového inženýrství na ČVUT Praha. Je ženatý a mezi jeho koníčky patří rodina, cestování a golf.

Fotografie Martina Veselky jsou k dispozici zde.

O společnosti Genesys

Genesys je přední světový dodavatel softwaru a služeb pro centra péče o zákazníky, který se zaměřuje na zvyšování uživatelského komfortu. Společnost má přes 2000 zaměstnanců v 80 zemích světa, a má tudíž nejlepší předpoklady k tomu, aby svým klientům mohla pomoci dosáhnout nové, lepší úrovně komunikace s koncovými zákazníky. Software vyvíjený společností Genesys řídí každý den na 100 milionů interakcí od kontaktních center až po servisní organizace a společnostem umožňuje poskytovat rychlé, jednoduché a vysoce individualizované služby. Software Genesys rovněž napříč firmou optimalizuje procesy a výkon zaměstnanců, kteří přicházejí do kontaktu s koncovým zákazníkem.

www.genesyslab.com