Digitální trafika Publero představila aplikaci pro iPhone

Brno, 25. října 2012 – Digitální distributor tisku Publero uvedl do App Store novou verzi aplikace Publero Mobile. Aplikace umožňuje čtení a nákup elektronických periodik na iPadu a nově i na iPhone, případně iPod Touch. Aktualizovaná aplikace v.1.3 je k dispozici zdarma na App Store od 25. října 2012. (TZ)

Zásadní změnou oproti předchozím verzím aplikace je její nová kompatibilita s iPhone a iPod Touch. Na základě uživatelských podnětů byla také upravena organizace knihovny a přidána funkce, díky níž mohou uživatelé zobrazit počet stahovaných titulů či sami regulovat frontu stahování. Následující verze Publero Mobile budou zaměřeny na zdokonalení přenášení dat mezi zařízeními, push-up notifikace či na jazykové mutace.

O aplikaci Publero Mobile

Publero Mobile je aplikace pro iPad a iPhone. Aplikace umožňuje čtení a prohlížení titulů dostupných na portálu Publero.com. Po instalaci Publero Mobile do vašeho Apple zařízení se stačí přihlásit k účtu na Publero.com a následně můžete začít číst či nakupovat různé tituly. Ihned po přihlášení je také možné stáhnout do zařízení obsah vaší Publero knihovny, kde máte na dosah ruky své oblíbené čtení kdykoliv a kdekoliv (i bez připojení k internetu). Aplikace je plně lokalizovaná v českém jazyce.

O společnosti Publero

Společnost Publero působí na českém trhu od roku 2010 a specializuje se na digitální distribuci novin, časopisů a katalogů. Prostřednictvím digitální distribuce Publero reaguje na celosvětový pokles prodejů klasických papírových tiskovin a zároveň přináší čtenářům komfort spojený s elektronickým čtením. Kromě unikátního českého technologického řešení v podobě online čtečky Publero Reader a čtečky Publero Mobile pro Apple zařízení je výhodou služby i nižší cena titulů proti jejich tištěným verzím. Publero používá jako distribuční kanál přes 100 vydavatelů. V současnosti je na portálu registrováno 34 000 uživatelů, jimž je k dispozici přes 400 titulů. Neustále se rozšiřující portfolio digitální trafiky Publero disponuje placenými tituly i tituly zdarma.

Podrobný výčet změn v aplikaci a jejich technickou specifikaci naleznete na AppStore v sekci „What’s New in Version 1.3“.

Screenshoty, loga a další materiály o aplikaci a portálu Publero.com naleznete v sekci Press room. Aktuality z  Publero.com hledejte na Facebooku, Twitteru a Google+.