Paylo spustilo certifikaci důvěryhodných slevových portál

Praha, 1. listopadu 2012 – B2B platební platforma pro slevové servery Paylo.cz zahájila certifikaci ověřených portálů. Získaný certifikát se zobrazuje u všech nabídek daného slevového serveru a na slevových agregátorech, které jsou registrovány v systému Paylo. Paylo spolu se slevovým agregátorem Slevín tak pokračují ve své strategii pro zvyšování kvality českého slevového trhu. (TZ)

Paylo a Slevín tímto krokem apelují (v současné době) na všech 135 aktivních slevových portálů v systému, aby šli maximálně prozákaznickým servisem. Pro získání certifikátu musí splňovat následující kritéria, která zákazníkům garantují 100% servis a maximální kvalitu u nabídek. Pokud portál podmínky certifikace splňuje, jsou jeho nabídky označeny logem certifikátu, tak aby zákazník byl schopen rozeznat, který portál je maximálně důvěryhodný a který ne.

Aby slevový server certifikát získal, musí prokazatelně splňovat následující podmínky:

1. telefonická podpora

Zákazníkům musí být k dispozici telefonická podpora.

2. platba kartou

Slevový server umožňuje platbu platebními kartami a to za stejné ceny jako prezentuje.

3. garance vrácení peněz

Slevový server musí mít aktivní přístup při vracení peněz zákazníkům za neuspokojivé služby. Nejen při neposkytnutí služby, ale i při její špatné či nedostatečné kvalitě, oproti popisované nabídce.

4. kvalitní slevové nabídky

Slevový server nesmí nabízet nekvalitní zavádějící či dokonce podvodné slevové nabídky. Musí pečovat o kvalitu svých slevových nabídek a partnerů.

Certifikace byla po dlouhodobých přípravách zahájena 1. října 2012 a v současné době jí disponuje již 14 největších portálů na trhu. Ostatní slovové portály, které zmiňovaná kritéria splňují, mohou o udělení certifikátu rovněž zažádat. Následně Paylo a přidružené agregátory tuto žádost prověří, zda portál splňuje veškeré podmínky certifikace. Souběžně s tím probíhá kontrola nabídek (kvalita, výše slev, poskytované služby…) a rovněž zohlednění zpráv z trhu a zpětných vazeb od uživatelů.

„Z naší strany nejde jen o marketingový tah, ale skutečně tlačíme na portály, aby dodávaly pouze kvalitní nabídky – adekvátní slevy, správné a neklamavé či zavádějící popisky k nabídkám, reálné nenadhodnocené ceny… Dalším významným kritériem je dodatečný servis v podobě telefonické podpory, garance vrácení peněz a mnoho dalšího“, uvádí Michal Menšík, jednatel slevového agregátoru Slevín.cz. Chceme tak neustále čistit trh od nedůvěryhodných nabídek a portálů. Tím že za touto garancí stojíme my – nezávislý agregátor – nás zákazníci berou jako jistou oporu.

V rámci zkvalitňování slevového trhu se dále čím dál více rozšiřuje i pojištění slevových portálů a jejich jednotlivých nabídek. Pojišťovna uzavírá smlouvy s portály a v případě pojistné události následně plní závazky vůči klientům, nakupujícím na slevových portálech.

O portálu Slevín.cz

Slevín.cz působí na trhu od září 2010 a je agregátorem nabídek všech poskytovatelů hromadných slev, jako je např. Zapakatel, Slevomat, Hyperslevy a dalších cca 135 slevových portálů. Jeho největší předností je přehledný design a možnost třídění a filtrování všech slev díky ručně upravovaným zkráceným popiskům. Slevín v současnosti obsazuje pozici č. 2 s denní návštěvností 20.000 – 30.000 uživatelů.

O portálu PayLo

PayLo.cz je affiliate systém zastřešující nejvýznamnější agregátory hromadných slev, který denně přivede více než 100.000 návštěvníků – potenciálních zákazníků. Jedná se o systém s předplaceným kreditem a aukcí o jednotlivé pozice ve výpisech slev na zapojených agregátorech.