Tarify Chytrý NEON jsou od listopadu ještě výhodnější

O2 vylepšuje nabídku tarifů Chytrý NEON. Nyní lze tyto tarify pořídit za zvýhodněnou cenu; u vybraných tarifů navíc dochází ke zvýšení objemu přenesených dat. Zákazníci, kteří si aktivují Chytrý NEON L, tak mohou využívat datový tarif s 500 MB namísto 150 MB; zákazníci s tarify Chytrý NEON XL a XXL budou mít k dispozici 2 GB dat namísto 500 MB. Za Vánoční ceny je možné tarify Chytrý NEON pořídit od začátku listopadu 2012 až do konce ledna 2013. (TZ)

Velkou předností tarifů Chytrý NEON jsou neomezené jednotky na volání v rámci sítě O2. K neomezeným hovorům přibyly při představení tarifů Chytrý NEON v půlce června 2012 navíc neomezené SMS v rámci sítě O2 a také datové připojení.

“Už čtvrtina našich klientů využívajících datové služby se nespokojí se základním datovým tarifem, ale chtějí přenášet větší objemy dat. Že jsou mobilní data pro naše zákazníky čím dál důležitější, dokládá také nárůst datového provozu v síti O2 – během jediného roku se zvedl o více než 90 procent,” říká Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilních hlasových a datových služeb společnosti Telefónica Czech Republic. “Data v mobilu už má více než 900 tisíc našich klientů.”

  Chytrý NEON S Chytrý NEON M Chytrý NEON L Chytrý NEON L+ Chytrý NEON XL Chytrý NEON XXL
běžná cena 500 650 1 000 1 300 2 550 4 450
zvýhodněná cena od 1. 11. 2013 450 550 800 1 150 1 900 2 800
výhoda v síti O2 neomezené hovory o víkendech a svátcích neomezené hovory a MMS o víkendech a svátcích neomezené hovory mimo špičku, o víkendech a svátcích neomezené hovory mimo špičku, o víkendech a svátcích neomezené hovory kdykoli neomezené hovory do všech sítí kdykoli
volné minuty při aktivaci bez telefonu za zvýhodněnou cenu 60 120 180 450 900 neomezené
volné minuty při koupi telefonu za zvýhodněnou cenu 40 80 120 300 600 neomezené
neomezené SMS v síti O2 v síti O2 v síti O2 v síti O2 v síti O2 v síti O2
FUP 150 MB 150 MB 500 MB 500 MB 2 GB 2 GB

Tarify pro mladé dostanou volání na jedno číslo zdarma

Mladí lidé do 26 let mohou u O2 využít nejen výhodné studentské tarify – nově si mohou k tarifům O2 Pohoda a Chytrá Pohoda aktivovat ještě volání na jedno číslo v síti O2 zdarma.

Volání na vybrané číslo O2 zdarma k tarifům pro mladé lze aktivovat na portálu Moje O2 v rámci služby O2 Nejbližší. Zde je také možné kdykoli číslo změnit. Službu lze ovládat také prostřednictvím SMS. Stačí odeslat zprávu ve tvaru “NEJ číslo” na číslo 999 111 (příklad aktivační SMS: NEJ 606123456).

Využít předností některé z výše uvedených nabídek mohou všichni zákazníci, kteří uzavřou nebo prodlouží smlouvu se závazkem na dva roky.

O společnosti Telefónica Czech Republic

Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace – datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Jak první operátor v České Republice spustila LTE (Long Term Evolution), síť 4. generace mobilní komunikace, která umožňuje nejrychlejší mobilní internet současnosti. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

O společnosti Telefónica

Společnost Telefónica je z hlediska tržní kapitalizace jednou z největších telekomunikačních firem na světě. Své obchodní aktivity zaměřuje především na služby pevné a mobilní telefonie, přičemž za klíčový nástroj k rozvoji obojího považuje širokopásmové připojení. Společnost ve významném rozsahu působí celkem v 25 zemích světa a počet jejích zákazníků dosahuje 312 milionů. Její zastoupení se soustřeďuje na Španělsko, Evropu a země Latinské Ameriky, kde realizuje svou růstovou strategii. Telefónica je 100% soukromá společnost, akcie společnosti jsou kotované na burze v Madridu a dalších burzách a dělí se o ně více než 1,5 miliónu přímých akcionářů.