Gartner nejlépe ohodnotil IVR řešení od společnosti Genesys

PRAHA, 2. listopadu 2012  – Technologické řešení společnosti Genesys, které slouží pro automatizovanou obsluhu a komunikaci se zákazníky (tzv. IVR řešení), získalo od analytické společnosti Gartner nelepší možné ohodnocení „VELMI POZITIVNÍ“. (TZ)

Přehledová studie Gartner zkoumala kvality podnikových IVR a hlasových portálů. Ve studii bylo hodnoceno technologické řešení pro inteligentní automatizovanou komunikaci se zákazníky: Genesys Voice Platform (GVP) a Intelligent Front Door (iCFD). Hodnocení bylo založeno na tržním podílu jednotlivých vendorů, produktových a prodejních strategiích, inovacích a dalších kritériích.

Ze studie dále vyplývá, že zákazníci dnes od IVR systémů očekávají řadu klíčových vlastností. Jednou z nejpodstatnějších je integrace všech komunikačních kanálů – hlas, web, sociální média a mobilní zařízení – včetně samoobslužných služeb s možností přepojení na operátora či schopností rozumět lidské řeči.

Řešení Genesys Voice Platform (GVP) nabízí jak tónové volby přes klávesnici telefonu, tak funkce rozpoznávání řeči volajícího či video služby. Řešení je otevřené a umožňuje snadný rozvoj, administraci, údržbu hardwaru a nabízí řadu reportovacích funkcí

Studie je k dispozici ke stažení zde: Gartner, Inc., MarketScope for IVR Systems and Enterprise Voice Portals

POZNÁMKA: Společnost Gartner nevyzdvihuje žádného z dodavatelů produktů nebo služeb zobrazených v tomto přehledu ani uživatelům neradí, aby si vybírali pouze ty dodavatele, kteří obdrželi nejlepší hodnocení. Analýza představuje názor společnosti Gartner a neslouží jako průvodce pro nákup. Společnost Gartner nemůže v žádném případě zaručit, že zmiňovaná řešení budou ve všech případech použití vhodná či funkční.

O společnosti Genesys

Genesys je přední světový dodavatel softwaru a služeb pro centra péče o zákazníky, který se zaměřuje na zvyšování uživatelského komfortu. Společnost má přes 2000 zaměstnanců v 80 zemích světa, a má tudíž nejlepší předpoklady k tomu, aby svým klientům mohla pomoci dosáhnout nové, lepší úrovně komunikace s koncovými zákazníky. Software vyvíjený společností Genesys řídí každý den na 100 milionů interakcí od kontaktních center až po servisní organizace a společnostem umožňuje poskytovat rychlé, jednoduché a vysoce individualizované služby. Software Genesys rovněž napříč firmou optimalizuje procesy a výkon zaměstnanců, kteří přicházejí do kontaktu s koncovým zákazníkem.