Aspire ZS600, Full HD centrum zábavy

Praha, Česká republika (5. listopadu 2012) – Prosvětlete digitální životní styl all-in-one (AIO) počítačem, který kombinuje prostorově úsporný design s vylepšeným ovládáním. Nový AIO Acer Aspire ZS600 je skutečné centrum multimédií a sociálních sítí pro každého člena rodiny. Poskytuje vynikající zábavu a prvotřídní výkon. (TZ)

Povedený design Aspire ZS600 potěší oko a dodá moderní vzhled a dojem každému obývacímu pokoji nebo pracovnímu prostoru. Tenký a elegantní AIO je ozdoben rámem v barvě hliníku se zabudovaným mikrofonem a Hi-Fi reproduktory. Zadní stojan umožňuje náklon AIO až o 20° a tím nastavení pohodlné polohy pro multimediální zábavu nebo každodenní práci s počítačem.

S 23″ Full HD (1 920 × 1 080 px) displejem s LED podsvícením a vylepšením zvuku Dolby Home Theater v4.0 nabízí Aspire ZS600 výjimečnou kvalitu obrazu i působivý zvuk pro filmovou zábavu, graficky náročné aplikace a hry. Dotykový displej s podporou až deseti dotyků současně umožňuje ovládání počítače více uživateli zároveň a nastavitelný náklon přináší zase pohodlnější používání. Díky montážnímu kitu si můžete užívat HD zážitek i při umístění AIO na zeď.

S volitelnou Blu-ray mechanikou, multiformátovou čtečkou paměťových karet, televizním tunerem a HDMI vstupem i výstupem, je AIO Aspire ZS600 předurčen k tomu, aby se stal domácím centrem digitálního života. Na dosah máte veškerou zábavu – od sledování filmů a televize, hraní her až po prohlížení fotografií. Rozhraní Bluetooth® a nejvyspělejší bezdrátové i kabelové technologie zaručují bezproblémovou konektivitu. Navíc můžete být díky integrovanému mikrofonu a webové kamery s HD rozlišením obrazu v kontaktu se svými blízkými přes videochat a videokonference.

Součásti dodávky AIO Aspire ZS600 je i software AcerCloud, pohodlné řešení, které propojí všechna ostatní zařízení pro přístup odkudkoliv a kdekoliv. Hudbu, fotky, videa i dokumenty uložené na hlavním počítači lze snadno sdílet mezi jinými zařízeními, a to i v případě, že se počítač nachází v režimu spánku – AcerCloud jej pro vás probudí. Přes AcerCloud se můžete ke svým souborům dostat kdykoliv a odkudkoliv.

Díky třetí generaci procesorů Intel® Core™ a pokročilému grafickému řešením zvládne tento AIO počítač i náročné úkoly, přináší plynulejší multitasking a maximální produktivitu i zábavu. Acer Aspire ZS600 také plně využívá všech možností, které nabízí Windows 8.

O společnosti Acer

Od svého založení v roce 1976 usiluje společnost Acer o odstraňování bariér mezi lidmi a technikou, aby usnadnila uživatelům poznání, tvorbu a rozvoj. V celosvětovém měřítku zaujímá společnost Acer druhé místo v prodeji notebooků (údaje společnosti Gartner za rok 2011). Skupina Acer má na celém světě 8 000 zaměstnanců a tržby za rok 2011 dosáhly 15,7 mld. US$.

Zásadně nepřímý obchodní model prodeje prostřednictvím prodejních kanálů skupiny Acer má zásadní význam pro její úspěch a víceznačková politika účinně propojuje značky Acer, Gateway a Packard Bell na světových trzích.
Skupina Acer je oprávněně hrdá, že se stala celosvětovým partnerem olympijského hnutí. Výsledkem této spolupráce je podpora zimních olympijských her ve Vancouveru v roce 2010 a letních olympijských her v Londýně v roce 2012.
Podrobnější informace naleznete na webových stránkách na adrese www.acer-group.com