Deník Sport zve: vyfoťte se s Davis Cupem!

Historický úspěch českého daviscupového týmu zvedl Česko ze židlí – a deník Sport zve všechny tenisové fanoušky, aby se přišli s legendární „salátovou mísou“ vyfotit! (TZ)

Víkendovou finálovou bitvu a konečný famózní úspěch české daviscupové čtveřice ve složení Tomáš Berdych, Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Ivo Minář sledovalo celé Česko. Deník Sport nyní nabízí svým čtenářům možnost získat jedinečnou vzpomínku na tento český historický tenisový triumf – vlastní fotografii s legendárním Davisovým pohárem přezdívaným „salátová mísa“.

Ve čtvrtek 22. listopadu zve deník Sport všechny tenisové fanoušky do budovy vydavatelství Ringier Axel Springer CZ (Komunardů 42, Praha7), kde se od 14.00 do 16.00 hod. mohou se světoznámou trofejí vyfotit. Přímo na místě bude k dispozici fotograf deníku Sport, který zájemce vyfotí buď jejich vlastním fotoaparátem, nebo pořídí profi snímek, který bude posléze ke stažení na stránkách www.iSport.cz.

Více informací o akci najdete na http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/133484/jedinecna-prilezitost-prijdte-se-vyfotit-se-slavnym-davis-cupem.html.

Ringier Axel Springer CZ je multimediální vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tištěné tituly čte více než 3,8 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice také virtuální mobilní operátor BLESKmobil a dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.