Obchodní manažerkou SAS pro veřejný sektor se stala Markéta Douděrová

Praha (22. ledna 2013)  – Společnost SAS, celosvětový leader v oblasti Business Analytics, se rozhodla více zaměřit na veřejný sektor.  Proto obchodní tým nově posiluje Markéta Douděrová, která bude na pozici obchodní manažerky řídit tým pro klienty z oblasti veřejného sektoru a státní správy. (TZ)

Před příchodem do společnosti SAS působila Markéta Douděrová několik let ve společnosti Microsoft, kde se věnovala specifickým projektům a prodeji v oblasti státní správy. Cenné obchodní a prodejní zkušenosti získávala v průběhu své kariéry také ve společnosti XEROX Czech Republic a MobilKom, a.s.

„Společnost SAS výrazně roste a rozšiřuje své obchodní aktivity do nových oblastí. S tím roste i naše potřeba kvalitních a zkušených manažerů, mezi které Markéta Douděrová určitě patří,“ řekl Jan Medřický, generální ředitel SAS Institute ČR.

„SAS je v České republice dodavatelem řešení především v oblasti komerčních zákazníků. Celosvětově je však společnost SAS velmi úspěšná i ve veřejném sektoru. Proto mým hlavním cílem je, abychom tyto zkušenosti přenesli i na zákazníky veřejného sektoru na českém trhu a nabídli jim špičkové nástroje pro podporu manažerského rozhodování, pokročilé analýzy a zvyšování efektivity,“ uvedla Markéta Douděrová, nová obchodní manažerka společnosti SAS pro veřejný sektor.

Markéta Douděrová je absolventkou M.B.A. studií na Czech  Management Institute Prague. Svůj volný čas dělí spravedlivě mezi rodinu a aktivní sportovní odpočinek –  lyžuje, hraje golf a je vyznavačkou vysokohorské turistiky.

O společnosti SAS

Společnost SAS Institute je celosvětovým předním dodavatelem řešení a služeb pro Business Analytics, Business Intelligence a Big Data. Jedná se o největší soukromě vlastněnou softwarovou společnost na světě, její stabilita a síla jsou podloženy trvalým nárůstem výnosů od založení v roce 1976, tedy po dobu více než 35 let. Přes 20 % z obratu společnosti investuje SAS každoročně do výzkumu a vývoje produktů. Výsledkem jsou moderní a inovativní řešení, která pomáhají celosvětově více jak 60 000 společnostem zlepšit výkon a vytvářet větší hodnotu díky realizaci lepších a rychlejších rozhodnutí. SAS dává zákazníkům THE POWER TO KNOW ®. V České republice vstoupila společnost SAS na trh v roce 1999. SAS Institute se sídlem v Praze zaměstnává 50 lidí a pracuje pro více než 70 zákazníků, především z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, služeb a veřejné správy. Mezi klienty patří například T-Mobile, Telefonica O2, Česká pojišťovna, Česká spořitelna, Komerční banka, Raiffeisenbank a řada dalších.

Více o společnosti na http://www.sas.com/offices/europe/czech/.