Nový dotykový monitor Sharp s úhlopříčkou 20 palců a 10 dotykovými body

Praha, 6. února 2013 – Společnost Sharp představuje nový dotykový monitor s úhlopříčkou 20 palců a podsvícením LED diodami s technologií UV2A, díky které obraz dosahuje mimořádně živých barev. Displej nabízí rozlišení 1920×1080 pixelů se statickým kontrastem 3000:1. Díky deseti dotykovým bodům a peru, které je součástí sady, je nový monitor Sharp rovněž ideálním řešením pro plné využití systému Windows 8. Dotykové funkce LL-S201A umožňují rychlejší, příjemnější a intuitivnější použití aplikací v systému. (TZ)

Pro efektivnější práci je monitor Sharp vybaven dotykovým perem, které díky 2 mm hrotu zajišťuje výrazně vyšší přesnost, než obvykle nabízené 6 mm pero pro zařízení tohoto typu panelů. Již není problém provést tenké podtržení textu nebo malé poznámky na okraj. Monitor lze ovládat pouze v režimu dotykového pera nebo v režimu, při němž se aktivně používají jak dotyky prstů, tak i dotyky pera. Při použití režimu pouze pro dotykové pero jsou ignorovány náhodné dotyky dlaní.

Díky svému elegantnímu designu se monitor dokonale hodí do každé místnosti, jak do kanceláře, tak i domů. Rovněž nezabírá mnoho místa – jeho hloubka je pouhých 25 mm. Monitor lze díky úchytům, odpovídajícím normám VESA, snadno zavěsit, umístit na stojan nebo použít jako tablet, kdy ho v libovolné pozici držíte rukama. Monitor nabízí také funkci otáčení obrazu o 180 stupňů, díky čemuž je ideální pro použití v bankách, showroomech, pojišťovacích a konzultačních společnostech a na kterémkoli místě, kdy se jednání se zákazníkem odehrává u stolu.

Technické specifikace modelu LL-S201A

  • Úhlopříčka 20 palců

  • Maximální rozlišení: 1920×1080 pixelů (113 PPI)

  • LCD panel s implementovanou technologií UV2A

  • Kontrastní poměr: 3000:1

  • 10 dotykových bodů

  • Dotykové pero s 2 mm hrotem

  • Podstavec

  • Video vstupy: port HDMI/MHL/Displej

  • Hmotnost: 2,3 kg

O společnosti Sharp:

Japonská společnost Sharp je světovým výrobcem produktů pro domácí zábavu, síťových multifunkčních kancelářských řešení, solárních energetických řešení, LED světel a mobilních komunikačních a informačních nástrojů. Mezi přední značky patří AQUOS®LED TV, trouby Insight® Microwave Drawer®, multimediální projektory Notevision® a čističky vzduchu Plasmacluster®.