Externí komunikaci T-Mobile posílil Lukáš Hrabal

Praha, 7. března 2013 – Posilou oddělení firemní komunikace T-Mobile se od 1. března stal  Lukáš Hrabal (35).  V pozici senior specialisty externí komunikace bude mimo jiné zastávat funkci zástupce tiskové mluvčí společnosti. Lukáš Hrabal nahradil Jiřího Janečka, který společnost opustil v polovině února tohoto roku. (TZ)

Lukáš Hrabal (35) je absolventem oboru Krajinné inženýrství na Lesnické fakultě ČZU Praha a oboru Tvorba textu a scénáře na VOŠ Jaroslava Ježka. Ve společnosti T-Mobile (dříve Paegas) již působil  letech 2001–2004 jako redaktor mobilních portálů. Od roku 2004 pracoval jako specialista PR a kreativec „na volné noze“, přičemž mezi jeho klienty patřila řada významných firem (Siemens, ČSOB, ČEZ ad.).

„Na spolupráci s Lukášem se velmi těšíme; nebude to mít lehké, ale věřím, že náporu našeho ryze dámského kolektivu odolá. Cením si jeho zkušeností, stejně jako kreativity a smyslu pro humor,“ řekla o nové posile svého týmu tisková mluvčí Martina Kemrová.

Lukáš Hrabal je ženatý a má dvě děti ve věku 6 a 1 rok. Kromě nespočtu firemních textů má na svém kontě i řadu textů písňových. Mezi jejich nejznámější interprety patří Marta Kubišová, Helena Vondráčková a Hana Zagorová. Lukáš je také držitelem několika ocenění z autorských písňových soutěží (EvropaHit 2006 – Cena Svazu autorů a interpretů, stříbrná Dětská nota za roky 1999, 2006 a 2012). Je také autorem několika Minutových her pro ČRo 3 – Vltava.  Mezi jeho četné záliby patří cestování, horská turistika, hra na klavír, rybolov a víno.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 31. prosinci 2012 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem: vedle mobilních a fixních telekomunikačních služeb nabízí ICT služby a satelitní T-Mobile Televizi.

T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G a 3G (UMTS FDD) dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM. Od svého založení společnost klade důraz také na vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění Zaměstnavatel roku i desetiletí, Firma roku: Rovné příležitosti či ceny Via Bona za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví. V roce 2012 časopis World Finance vyhlásil T-Mobile Czech Republic Nejlepším mobilním operátorem ve východní Evropě.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.