Nové průmyslové USB paměti AH321 a AH322 od společnosti Apacer se pochlubí vysokou spolehlivostí

Česká republika, Praha – 7. 3. 2013 – Společnost Apacer, inovativní výrobce paměťových produktů, představuje na českém trhu dvojici nových průmyslových USB pamětí. Produkty označené AH321 a AH322 jsou sestaveny z SLC čipů, díky čemuž mohou dosahovat velmi dlouhé životnosti. Model AH321 se navíc vyznačuje praktickým designem, který snižuje riziko ztráty krytu USB konektoru, neboť jej lze pohodlně připojit k zadní straně paměti. (TZ)

Hlavní rozdíly, jimiž se tyto průmyslové paměti odlišují od klasických spotřebitelských produktů, spočívají v použití SLC čipů a možnostech úpravy firmware. Společnost Apacer svým zákazníkům nabízí dohodu na délce horizontu dodávek pamětí ve stanovené konfiguraci, což eliminuje možné problémy s kompatibilitou způsobené častou změnou komponent.

Obě paměti disponují kapacitami až 32 GB, podporují standard USB ve verzi 2.0 a lze je připojit k operačním systémům od verzí Windows ME, Mac OS 8.6, Linux 2.4.0 a mnohým dalším. Disponují také funkcemi hot swappingu a plug-in-and-play.

Apacer pro své průmyslové produkty představil také novou službu FAE. Každé zařízení má své unikátní sériové číslo, díky němuž lze dohledat jeho výrobní historii a identifikovat hlavní komponenty. To usnadňuje správu především při dlouhodobých dodávkách stejných zařízení a ulehčuje kompletní identifikaci paměti.

O společnosti Apacer

Apacer je inovativním výrobcem paměťových modulů, digitálních úložišť a periferií. V roce 2011 se stal 8. největším výrobcem DRAM modulů na světě a v roce 2012 patřil v globálním měřítku také mezi 10 největších výrobců SSD disků.

Apacer si uvědomuje důležitost ukládání a deduplikace digitálních dat – za tímto účelem nabízí vysoce spolehlivá řešení určená nejen běžným zákazníkům, ale také průmyslovým odběratelům. Do portfolia společnosti Apacer v současné době patří DRAM moduly, přenosné harddisky, SSD disky, USB flash disky, paměťové karty, USB huby a čtečky paměťových karet. Další informace naleznete na oficiálních stránkách společnosti http://eu.apacer.com.