HERE představuje HERE Drive+ pro všechny chytré telefony s Windows Phone 8

Espoo, Finsko – 10. července 2013 – HERE, dceřiná firma společnosti Nokia, dnes oznámila nadcházející celosvětové uvedení aplikace HERE Drive+ pro všechny chytré telefony na platformě Windows Phone 8. Tento krok rozšíří výhody HERE Drive+ za hranice telefonů Nokia Lumia a nabídne tak lidem spolehlivou navigaci. HERE Drive+ poskytuje přístup k celosvětové špičkové hlasové navigaci s  off-line mapami, která umožňuje lidem bezpečně dorazit do cílové destinace bez nutnosti využití datového připojení. (TZ)

„Díky celosvětovému uvedení HERE Drive+ pro všechny chytré telefony na platformě Windows Phone 8 dále rozšiřujeme naše služby HERE a naplňujeme tak náš slib nabídnout aplikace HERE co nejvíce uživatelům. Čím více lidí bude využívat naše lokalizační služby, tím lepší tyto služby budou,“ řekl Thom Brenner, viceprezident pro aplikace Windows Phone v HERE. „Tento krok zároveň demonstruje náš závazek nadále posilovat ekosystém Windows Phone s využitím našich mapových služeb.“

„HERE je globálním leaderem v oblasti map, navigace a lokalizačních služeb. Jeho mapy jsou využívány v širokém spektru jednoúčelových GPS navigačních zařízení i vestavěných navigacích v automobilech od předních výrobců z celého světa,“ řekl Tim Shepher, senior analytik společnosti Canalys. „HERE Drive+ přináší na platformu Windows Phone 8 celosvětově nejlepší navigační služby, které nabízejí pokrytí celého světa a jsou dostupné off-line. HERE pro tuto platformu i produkty, na kterých je využíván, představuje velice hodnotnou a jasně diferencovanou výhodu.“

Aktualizace HERE Drive (+) a HERE TRANSIT

Tento krok směřující k rozšíření dostupnosti navigační aplikace koreluje s vydáním nových verzí HERE Drive (+) a HERE TRANSIT, které budou obě dostupné ke stažení z Windows Phone Store během následujících dní. Aktualizace HERE Drive (+) přináší dodatečná vylepšení, včetně funkce Mé trasy. Jedná se o inovativní funkci, která pomáhá zlepšit každodenní dojíždění. Mé trasy se postupně učí každodenní řidičské návyky uživatele a poskytují odhady a personalizovaná doporučení ohledně volby trasy v závislosti na aktuální dopravní situaci. HERE Drive nyní přichází také s možností upgradu navigační licence z lokálního na globální pokrytí, a to přímo z aplikace.

Nejnovější aktualizace HERE TRANSIT dále zjednodušuje využívání hromadné dopravy a využívá výhod plynulého rozhraní Windows Phone i nového panoramatického pohledu. Tento nový design aplikace usnadňuje uživatelům plánování cest a přístup k předchozím či oblíbeným destinacím i k nejbližším zastávkám městské hromadné dopravy. Aplikace HERE TRANSIT bude na vybraných trzích dostupná také pro chytré telefony na platformě Windows Phone 8, které nepocházejí od společnosti Nokia.

Pro více informací prosím navštivte: http://conversations.nokia.com/?p=127543

Ceny a dostupnost

HERE Drive (s licencí pro lokální navigaci) pro Nokia Lumia: dostupný celosvětově zdarma ve Windows Phone Store pro Nokia Lumia 720, 520 a 521 s možností přikoupení upgradu pro celosvětovou navigaci za 15,49 €*.

HERE Drive pro ostatní chytré telefony s Windows Phone 8: dostupný zdarma ve Windows Phone Store ve Francii, Itálii, Kanadě, Mexiku, Německu, Spojeném království, Španělsku a USA s možností přikoupení upgradu pro celosvětovou navigaci za 15,49 €*.

HERE Drive+ (s licencí pro celosvětovou navigaci) pro Nokia Lumia: dostupné celosvětově zdarma ve Windows Phone Store pro Nokia Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 a 620.

HERE Drive+ pro ostatní chytré telefony s Windows Phone 8: dostupné celosvětově ve Windows Phone Store za 34,99 €*.

HERE TRANSIT pro Nokia Lumia: dostupný celosvětově zdarma ve Windows Phone Store pro všechny chytré telefony Nokia Lumia s Windows Phone 8.

HERE TRANSIT pro ostatní chytré telefony s Windows Phone 8: bezplatně dostupné ve Windows Phone Store ve Francii, Itálii, Kanadě, Mexiku, Německu, Spojeném království, Španělsku a USA. Dostupné ve Windows Phone Store za 1,99 €* v Austrálii, Číně, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Nizozemsku, Norsku, Novém Zélandu, Rusku a Spojených Arabských Emirátech.

*Pro ceny ve vaší měně se prosím podívejte na lokální Windows Phone Store ve vaší zemi.

O HERE a společnosti Nokia

HERE, dceřiná firma společnosti Nokia, nabízí nejlepší mapové a lokalizační aplikace na světě dostupné na řadě koncových zařízení i operačních systémů. HERE inspiruje novou generaci lokalizačních služeb a zařízení, která pomáhají lidem se snadnou a jistou navigací jejich životy. HERE staví na více než 25 letech zkušeností v oblasti kartografie a využívá více než 80 000 zdrojů dat. Nabízí „mapy pro život“ pro více než 190 zemí světa, hlasovou navigaci pro 95 zemí ve více než 50 jazycích a informace o aktuální dopravě pro 32 zemí.
Pro více informací o HERE navštivte http://blog.here.com.

Společnost Nokia je globálním leaderem v oblasti mobilních komunikací, jehož produkty se staly integrální součástí životů lidí po celém světě. Každý den více než 1,3 miliardy lidí používá svůj telefon Nokia k zachycení a sdílení zážitků, přístupu k informacím, k nalezení cesty nebo jednoduše k tomu, aby si spolu popovídali. Technologické a designové inovace společnosti Nokia z této značky vytvořily jednu z nejznámějších značek světa. Pro více informací navštivte http://www.nokia.com/about-nokia.