Hypoteční banka má novou hypotéku po webu

Hypoteční banka, specialista na financování rodinného bydlení, spouští od poloviny července 2013 novou verzi Hypotéky po webu na www.hypotekapowebu.cz. Sjednání hypotéky po Internetu tak pro zájemce bude uživatelsky ještě příjemnější. Hypotéku po webu spustila Hypoteční banka jako první na trhu již v roce 2009. (TZ)

Při tvorbě nové hypotéky po webu byl kladen důraz na přehlednost, srozumitelnost, jednoduchost – intuitivní ovládání a moderní design. Klienty tak nyní ještě rychleji a srozumitelněji provede procesem sjednání úvěru. Nová Hypotéka po webu prošla zásadní inovací vzhledu a použité technologie – platformu Adobe Flash nahradily HTML5 technologie a je připravena v responzivním designu. Hypotéku po webu je tak možné snadno obsluhovat jak z počítače, tak i z tabletu, což umožňuje klientům sjednání hypotéky téměř odkudkoliv.

„Hlavní důvody pro spuštění nové hypotéky po webu jsou přizpůsobení této služby aktuálním trendům, především masivnímu nástupu tabletů, a také zpřehlednění a zjednodušení procesu sjednání hypotečního úvěru. Tímto krokem tak plynule navazujeme na letošní inovace našich webových stránek, které jsme představili na začátku roku,“ vysvětluje Josef Drobílek, internetový specialista zodpovědný za webovou prezentaci Hypoteční banky.

Hypoteční banka je dodnes jediným poskytovatelem hypotečních úvěrů v České republice, který umožňuje sjednání hypotéky online. Klientovi tak při využití Hypotéky po webu během sjednání úvěru stačí pouze jedna návštěva pobočky Hypoteční banky, a to až k finálnímu podpisu smlouvy.

Hypoteční banka není v on-line prostoru žádným nováčkem. Již v roce 2007 představila pro své klienty tzv. Hypotéku on-line, následovanou v roce 2009 právě Hypotékou po webu. V roce 2011 pak nabídla zájemcům o hypoteční úvěry možnost konzultace s „virtuálním“ bankéřem přes videohovor prostřednictvím své Virtuální pobočky. On-line aktivity Hypoteční banky jsou také pravidelně oceňovány odborníky i veřejností.