Xerox založil profil na sociální síti Facebook

Praha 16. září – Společnost Xerox založila v měsíci září svůj profil na sociální síti Facebook. Díky tomuto kroku se řadí mezi ostatní země v rámci globální sítě Xerox, které vstupují na pole sociálních médií a sítí. (TZ)

Profil na Facebooku bude plně v interní réžii společnosti Xerox a bude sloužit především jako nový komunikační kanál Xerox – koncový uživatel (fanoušek). Pravidelně bude publikován komunikační mix, který bude obsahovat produktové informace, novinky ze světa polygrafie a tiskového trhu, odkazy na zajímavé články. V neposlední řadě bude pravidelně publikován také odlehčený obsah, který by měl společnost Xerox přiblížit všem uživatelům.

V plánu jsou také promo akce a akce na podporu prodeje, ať se již jedná o soutěže či aplikace. Věříme, že tato nová aktivita přispěje k lepší externí komunikaci a představí společnost Xerox jako stabilního, ale přesto moderního partnera na trhu.

https://www.facebook.com/xeroxcze

XEROX je přední světová společnost působící v oblasti řízení obchodních procesů a správy dokumentů s ročním obratem téměř 23 miliardy USD. Široké portfolio technologií a služeb nabízí zákazníkům takovou míru podpory, díky které se mohou plně věnovat svému podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové nástroje správy dokumentů a technologie pro produkční tisk, dále pak služby, software a originální spotřební materiál pro marketingovou a obchodní komunikaci i běžný kancelářský tisk.

Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory procesů v oblasti financí a služeb nebo řízení vztahů se zákazníky, a to jak pro komerční firmy, tak i pro státní správu. Až 136 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa. Více informací o společnosti Xerox naleznete na www.xerox.cz.

Více informací o firmě Xerox naleznete na adrese www.xerox.cz nebo http://news.xerox.com. Komentáře a novinky o trhu naleznete na http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.