Nová multifunkce s výjimečnou produktivitou

Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, představila nové A4 barevné multifunkční zařízení TASKalfa 265ci. Díky pokročilému workflow, vynikající spolehlivosti a nízkým nákladům na tisk 1 stránky  je TASKalfa 265ci dokonalým partnerem pro malé a střední podniky, které vyžadují profesionální kvalitu černobílého i barevného tisku. (TZ)

TASKalfa 265ci je kompaktní zařízení s nízkou hlučností, které umožňuje skenování, faxování, kopírování a tisk rychlostí 26 stránek za minutu, což je ideální pro běžné kancelářské prostředí. Multifunkce skenuje s rozlišením 600×600 dpi rychlostí až 35 obrázků za minutu (ipm) a digitalizované dokumenty dokáže začlenit do systému pro správu dokumentů. Barevný dotykový panel umožňuje snadné použití. K dispozici jsou až čtyři zásobníky papírů.

Bezpečnost a kompatibilita
Multifunkce Kyocera A4 TASKalfa 265ci je vybavena celou řadou pokročilých tiskových a bezpečnostních funkcí. Toto kompaktní zařízení je schopno se plně vypořádat s komplexním a složitějším workflow. Díky integrované platformě Kyocera HyPAS, která nabízí výhody škálovatelného softwarového řešení, jsou pracovní postupy pro správu a oběh dokumentů jednodušší. Při tisku citlivých dat je možné využít funkci zabezpečeného tisku, díky níž se dokument vytiskne až ve chvíli, kdy se  uživatel ověří přímo u jednotky ovládacího panelu.

Nízké náklady bez kompromisů
V souladu s odpovědností k životnímu prostředí a snahou o udržení nízkých nákladů zahrnula společnost Kyocera do svého nového zařízení TASKalfa 265ci komponenty s dlouhou životností a vysokokapacitní toner. Díky mimořádnému tiskovému válci s kapacitou 200.000 stránek je životnost stroje až desetkrát vyšší než u konkurenčních produktů. Čím více se tiskne, tím nižší jsou náklady na stránku. Ekologický kredit multifunkce TASKalfa 265ci byl uznán udělením certifikátu „Energy Star“ a „Modrý anděl“.

„Multifunkční zařízení TASKalfa 265ci je atraktivní pro zákazníky, kteří potřebují vysoké objemy tisku, nízké náklady na stránku a flexibilní řešení. Používání tohoto produktu je velmi snadné a nevyžaduje téměř žádné zaškolení uživatelů“, vysvětluje Marek Ploc ze společnosti Janus, která je výhradním dodavatelem tiskáren Kyocera na českém trhu

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.