Nové internetové tarify se zákazníkovi přizpůsobí a navíc obsahují bezplatný internet do mobilu

Brno, 1. října 2013 – Společnosti SMART Comp. a. s., a Planet A, a.s., spouští od 1. října novou nabídku internetového připojení pro zákazníky sítě NETBOX a AIM. U každého ze tří nových internetových tarifů si zákazník může zdarma měnit rychlost přípojky tak, aby vyhovovala jeho potřebám. Navíc získá SIM kartu, která obsahuje bezplatný internet do mobilu na každý měsíc. (TZ)

„Nové internetové tarify přichází v době, kdy zákazník přestává rozlišovat samotnou rychlost své domácí přípojky, ale spíše očekává, že mu budou dobře fungovat stránky a služby, které denně využívá. Rozhodli jsme se, že každý náš zákazník si bude moci svůj internetový tarif optimalizovat podle toho, k čemu jej primárně potřebuje. Zároveň jsme chtěli, aby zákazník měl náš internet k dispozici kdekoliv, proto od nás zdarma dostane mobilní SIM kartu, se kterou bude moci každý měsíc bezplatně přistupovat k internetu z mobilu,“ vysvětluje předseda představenstva Planet A, a.s. Martin Havrda. „Za jednu cenu získá internet, který se mu přizpůsobí a který bude mít dostupný kdekoliv.“

Přes zákaznický portál si každý zákazník bude moci zvolit, zda v daný moment preferuje na své přípojce rychlejší stahování, odesílání nebo zda chce plně symetrickou rychlost. To je další změna, kterou nové tarify doznaly, neboť všechny budou v základní konfiguraci mít stejnou hodnotu downloadu a uploadu. „V době mohutného nástupu cloudových služeb, kdy zákazník uchovává spoustu svých dat na internetu, je důležité i to, za jak dlouho se mu všechny data synchronizují,“ vysvětluje Ing. Aleš Padrta, generální ředitel SMART Comp. a.s. „Zákazník za jednu cenu získá vždy to nejlepší, co v daný moment potřebuje a nebude nucen platit nic navíc. Tyto změny bude moci provést jednoduše online a zcela zdarma.“

Zásadní novinkou je i to, že ke každé internetové přípojce na síti NETBOX a AIM získá zákazník zdarma mobilní SIM kartu, se kterou bude moci každý měsíc bezplatně surfovat na internetu v mobilu. “V první fázi budeme zákazníkovi aktivovat bezplatná data do mobilu, později si bude moci internet změnit například za volné minuty či SMS,“ doplňuje Padrta.

Obě společnosti měsíc po spuštění mobilních služeb pod značkami NETBOX Mobil a AIM Mobil integrují tuto čtvrtou službu do svého stálého portfolia a zároveň nabízejí výrazný benefit pro své nové i stávající zákazníky. „Na nové tarify může přejít kdykoliv a bezplatně každý náš stávající i nový zákazník,“ dodává Padrta.

„Naším dlouhodobým cílem je nabízet zákazníkům takový internet, který  nebude omezovat, bude dostupný kdekoliv a který se zákazníkovi plně přizpůsobí v jeho potřebách,“ uzavírá Havrda.

O značce NETBOX:

Značku NETBOX vlastní společnost SMART Comp, a.s., která vznikla v roce 1998. Společnost neustále inovuje, sleduje novinky v oblasti telekomunikačních sítí a poskytuje služby té nejvyšší možné kvality. Její realizační tým vybírá technologie pro infrastrukturu podle toho, jak je prověřena jejich kvalita a spolehlivost ve světovém měřítku (CISCO, Motorola, Dell). Doposud vybudovala více než 100 000 přípojek své optické sítě a je největším tzv. NGA operátorem v České republice. Značka NETBOX dále poskytuje služby také do více než 100 škol, úřadů městských částí a dalších subjektů státní správy a samosprávy.

O značce AIM:

Majitelem a provozovatelem značky AIM je společnost Planet A, a.s. Společnost byla založena již v roce 1990 a zaměřuje se výhradně na oblast poskytování kompletních telekomunikačních služeb pod obchodní značkou AIM Networks. AIM pro šíření svých služeb využívá nejmodernější metropolitní optické sítě a vysokokapacitní bezdrátové spoje. V současné době jsou služby AIM dostupné ve více než 27 000 domácnostech v Praze, Mělníku a v Neratovicích a také ve 22 partnerských sítích po celé ČR. Společnost Planet A, a.s. je soukromou akciovou společností se 100% účastí domácího kapitálu. Individuální přístup k zákazníkům při sestavení nabídky služeb v kombinaci s dostupným a rychlým zákaznickým servisem jsou nejdůležitější součásti firemní strategie.