Ericsson Application Awards hledá mobilní aplikaci roku 2014

Počínaje dnešním dnem vyhlásil Ericsson, letos již po páté, Ericsson Application Awards. Studenti a zaměstnanci malých a středně velkých firem se mohou po celém světě přihlásit do soutěže na aplikace pro Android a iOS. (TZ)

Tato soutěž umožňuje všem jedincům a jejich týmům získat podporu v oblasti aplikací a rozšířit si kontakty v odvětví telekomunikací. Soutěžit mohou ve dvou kategorií – jedna je určena pro studenty; druhá pro malé a střední firmy s méně než 100 zaměstnanci.

Tématem soutěže 2014 jsou Aplikace pracovního života, které podporují hlavní vizi Ericssonu, a sice myšlenku celosvětové zasíťované společnosti, ve které jsou všichni navzájem propojeni a to odkudkoliv.

Chcete se pokusit odpovědět na otázky, jak může aplikace pomoci nám všem v našem každodenním pracovním životě a to nyní i v budoucnu? Jak můžeme přispět k tomu, aby příští generace pracovního života využívala prostředí, ve kterém mohou lidé lépe inovovat, spolupracovat a vybalancovat svůj soukromý i pracovní život?

Vítězem studentské kategorie v roce 2013 byl portugalský tým GreenSpark, který nabídl řešení založené na energetické účinnosti se skutečně globálním dosahem. Britská společnost TboxApps byla vítězem v kategorii malých a středně velkých firem.

V roce 2013 se zúčastnilo soutěže 192 týmů (ve srovnání s 143 týmy v roce 2012) z 52 zemí.

Poznámky pro redaktory:

O Ericsson Application Awards: www.ericssonapplicationawards.com

Facebook: http://www.facebook.com/Ericsson.Application.Awards

Fotomateriál ke stažení: www.ericsson.com/press

Ericsson je předním mezinárodním dodavatelem telekomunikačních technologií a služeb. Prostřednictvím řešení fungujících v reálném čase vytváříme propojenou společnost, která nám všem umožňuje studovat, pracovat a svobodněji žít v trvale udržitelných společnostech po celém světě. Naši nabídku tvoří služby, software a infrastruktura informačních a komunikačních technologií určených telekomunikačním operátorům a jiným odvětvím. V současnosti se v sítích od Ericssonu uskutečňuje více než 40 % celosvětové mobilní komunikace a naše společnost zajišťuje servis sítí zákazníků s více než 2 miliardami uživatelů.

Působíme ve 180 zemích a zaměstnáváme více než 100 000 pracovníků. Ericsson byl založen v roce 1876 a sídlí ve Stockholmu ve Švédsku. V roce 2011 činily tržby naší společnosti 226,9 miliardy švédských korun (35 miliard amerických dolarů). Ericsson je zapsán na stockholmské burze NASDAQ OMX a newyorské burze NASDAQ.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress