Originál, nebo alternativu? Nový eshop OriginalniTonery.cz je má ambici poskytnout největší výběr na trhu

Praha, 17. říjen 2013 – Tonery tvoří podstatnou část výdajů týkajících se provozu tiskáren i celých kanceláří. Stále se argumentuje tím, že se vyplatí nakupovat originální tonery, u nichž nehrozí ztráta kvality tisku a nezvratné poškození tiskáren. Ačkoli již dnes existují i kvalitní alternativy, stále vysoká poptávka po originálních tonerech dala za vznik mnoha eshopům, jež jako součást svých výrobků nabízejí i nové tonery nebo se na ně přímo specializují. Nově tak vznikl i nový internetový obchod OriginalniTonery.cz, který má ambici poskytovat největší výběr na trhu. Na svých stránkách obsloužil již první stovky návštěvníků hned po svém spuštění. Zaujala je hlavně nabídka více než 8 tisíc tonerových kazet. Eshop se snaží oslovit podrobným vyhledáváním tonerů a inkoustových cartridgí do všech prodávaných tiskáren. (TZ)

Eshop se sofistikovaným vyhledáváním tonerů výrobců renomovaných značek nese příznačný název OriginalniTonery.cz. Prodej originálních tonerů zaručuje firmám či SOHO zákazníkům nejen kvalitní a hlavně bezproblémový tisk oproti některým typům repasovaných a znovudoplněných tonerů, ale i ekologický provoz, ale rovněž garanci nezávadnosti produktu.

Široký výběr

Mezi výrobci zákazníci naleznou značky, jako jsou samozřejmě HP, Canon, Epson, Brother či Samsung, ale i stejně kvalitní, avšak méně známé značky, jako je Copygraph, Dell, Develop, Fullmark, IBM, Imation, Konica Minolta, Kurz, Kyocera Mita, Laniex, Lexmark, Nashua, NRG, Océ, Olivetti, Oki, Olympia, Panasonic, Philips, Primera, Ricoh, Riso, Sharp, Tally, Tally Genicom, TEKO, Toshiba, Triumph Adler nebo Utax.

Všechny námi nabízené originální tonery má přitom eshop OriginalniTonery.cz skladem a tudíž ihned k odeslání.