Zbyněk Juřena povede obchod ve společnosti Altron Business Solutions, a.s.

PRAHA, 18. října 2013: Společnost Altron Business Solutions, dnes oznámila, že jmenovala pana Zbyňka Juřenu (47) do funkce obchodního ředitele. V rámci této nové funkce bude mít Zbyněk Juřena na starost definici obchodní strategie a řízení obchodního týmu společnosti Altron Business Solutions v rámci skupiny Altron.   (TZ)

Před nástupem do Altron Business Solutions působil Zbyněk Juřena přes 6 let na různých vedoucích pozicích ve společnosti Kapsch. Působil mimo jiné na pozici generálního ředitele Kapsch Slovensko. Dále zastával funkci provozního ředitele, obchodního ředitele a vedoucího obchodní podpory ve firmě Kapsch BusinessCom. Ještě před tím pracoval na manažerských a poradenských pozicích ve společnostech Getronics, Wang Global, Olivetti Solutions, Expert & Partner Engineering a Nová Huť Ostrava.

„V současné době pokračuje jen velmi pozvolné oživování globální ekonomiky a tato skutečnost nadále hluboce ovlivňuje ICT průmysl. V době, kdy se stále potýkáme se seškrtanými rozpočty, roste poptávka po dynamicky škálovatelných ICT službách. Na daný trend reaguje rozšiřováním portfolia i skupina Altron. Zaznamenáváme nárůst poptávky ve všech oblastech. Proto jsme velmi rádi, že náš tým rozšířil Zbyněk Juřena. Nacházíme v něm odborníka, který má přes 20 let zkušeností v IT oboru a věříme, že nám pomůže v rozvoji poskytování kvalitních služeb našim zákazníkům stávajícím, ale i při získávání nových,“ říká Milivoj Uzelac, CEO skupiny Altron.

Zbyněk Juřena vystudoval Fakultu strojní a elektrotechnickou na Vysoké škole báňské v Ostravě. Získal titul MBA na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Mluví anglicky, polsky, rusky a slovensky. Je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se rád věnuje sportu, především lyžování a golfu.

O společnosti Altron Business Solutions

Altron Business Solutions (ABS) je moderní společnost, která reaguje na aktuální trendy na trhu a proto se zaměřuje především na transformaci podnikového ICT směrem k hybridnímu modelu. Podporuje vytváření bezpečných a efektivních hybridních cloudů, mobilitu pracovní síly a bezpečný provoz kritických aplikací včetně ochrany citlivých dat. Klade důraz na snižování provozních výdajů na ICT.

ABS disponuje uceleným portfoliem řešení pro integraci, konsolidaci a virtualizaci infrastruktury, pro zvyšování dostupnosti kritických aplikací – mirroring a disaster recovery a pro podporu mobility pracovní síly – VDI, personalizace prostředků, SaaS, bezpečnost. Dále pak nabízí softwarová řešení jako je billing a provisioning, help-desk, apod. a tvorbu software na zakázku.

O skupině Altron

ALTRON nabízí unikátní end-to-end řešení pro budování, optimalizaci a provoz privátních, hybridních a veřejných cloudů. Zabývá se problematikou datových center a cloud computingu komplexně, od pozemku a stavby, přes IT a NON-IT infrastrukturu až po poskytování IT jako služby. Altron poskytuje zákazníkům kompletní portfolio řešení, která podporují jejich další růst, snižují náklady a zvyšují produktivitu.

Altron je lídrem trhu v oblasti inteligentních řešení pro datová centra a podnikové ICT v regionu střední a východní Evropy a na Blízkém východě. Své výjimečné postavení získal především mezinárodními zkušenostmi z více než 200 projektů v oblasti datových center, na kterých se podílí vlastní týmy vysoce kvalifikovaných, zkušených a certifikovaných profesionálů.