Síť COMFOR nabízí svá PC s Windows 8.1

Ostrava, 4. 11. 2013 – V největší české prodejní síti s IT technikou COMFOR je možné již nyní zakoupit počítače stejnojmenné značky s nejnovějším operačním systémem Windows 8.1. (TZ)

Nejnovější verze operačního systému společnosti Microsoft je na počítačích značky COMFOR již automaticky předinstalována vč. provedené aktivace a uživatelé tak s ní mohou ihned pracovat. Součástí každého počítače je jak instalační DVD, tak záloha systému
na pevném disku pro snadnou obnovu továrního nastavení.

Microsoft Windows 8.1 má oproti svému předchůdci Internet Explorer 11, integrovaný SkyDrive a vylepšený Windows Store. Změnou prošlo také uživatelské rozhraní, které pracuje s více typy dlaždic a umožňuje přehlednou organizaci do sloupců na ploše. Systém umožňuje startování systému přímo do desktopu (vypnutí dlaždic) a dává zákazníkům možnost nastavit si dvě obrazovky vedle sebe. Intuitivnější než dříve je také nabídka „Start“ nebo způsob vyhledávání.

„Windows 8.1 je rychlejší a vyladěný dle poznatků uživatelů Windows 8. Zákazníci našich 281 prodejen si tato vylepšení navíc mohou naplno užít ihned po zapnutí počítače, bez nutnosti zdlouhavé aktivace,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel společnosti AT Computers, jež prodejny COMFOR provozuje.

O prodejním řetězci COMFOR

Prodejní síť COMFOR s obratem přibližně 1,7 mld. Kč je se svými 191 prodejnami v ČR a 90 na Slovensku největším prodejním specializovaným řetězcem IT v regionu. Prodejny sítě Comfor najdete v nejvýznamnějších nákupních centrech a městech v celé České republice. Jako jedna z mála prodejních sítí nabízí velmi profesionální služby – zrychlení PC a notebooků, opravy i pozáruční servis aj.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 10 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.