Nové monitory Packard Bell s širokými pozorovacími úhly

PRAHA, 13. listopadu 2013 – Společnost Acer představila inovované portfolio monitorů Packard Bell. Jsou zaměřeny na mladší generaci, která hledá cenově dostupné monitory bez kompromisů v technických vlastnostech a designu. Zákazníci si mohou vybrat mezi různými úhlopříčkami displeje od 18,5″ až po 27″. Některé modely jsou k dispozici s IPS nebo VA panelem, který je zárukou ostrého obrazu, přirozených barev a širokých pozorovacích úhlů (až 178°). Nové moderní a elegantní provedení s lesklým povrchem je perfektním řešení pro domácí uživatele, kteří si potrpí na stylový vzhled a prostorově úsporné řešení. (TZ)

Řada Packard Bell Maestro

Oba nové modely 226DXbmid a 236Dbd řady Packard Bell Maestro nabídnou Full HD rozlišení s technologií IPS a poměrem stran 16:9. Monitory řady Packard Bell Maestro používají technologii podsvitu bílými LED, která minimalizuje dopad na životní prostředí a zároveň nabízí vynikající výkon a dlouhou životnost. Kromě technologií, které přináší jasnější a ostřejší obraz, se může řada Maestro pochlubit bezrámovým designem. Černý rámeček je minimalizován, což umožňuje zaměřit se více na obsah displeje. Kontrastní poměr až 100 000 000:1 a doba odezvy 5 ms se postará o redukci duchů v obrazu, proto se řada Maestro hodí i na přehrávání multimédií a hraní her. Zabudované reproduktory umožňují přehrávání zvuku v reálném čase přímo z monitoru. Oba modely jsou vybaveny porty HDMI, VGA a DVI pro možnost připojení celé řady externích zařízení.

Řada Packard Bell Viseo

Řada Viseo s úhlopříčkami v rozmezí od 18,5″ do 27″ se může pochlubit štíhlou konstrukcí, která ušetří místo na stole, a přitom poskytne vše podstatné. Díky obrazu s vysokým rozlišením, poměru stran 16:9 a širokým možnostem připojení se řada monitorů Viseo hodí nejen na práci, ale také na hraní her a sledování filmů. Je tak ideálním společníkem pro studenta. Kromě toho je 27″ model vybaven VA panelem s širokými pozorovacími úhly.

Cena a dostupnost

Monitory Packard Bell řady Maestro a Viseo jsou k dispozici v Evropě, na Středním Východě a v Africe již nyní za cenu od 2200,- Kč.

O společnosti Acer

Společnost Acer byla založena v roce 1976 a zabývá se informačními a komunikačními technologiemi. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Ekologicky úsporný dodavatelský řetězec Aceru přináší produkty šetrné k životnímu prostředí – počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranicemi možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 8 000 lidí, je třetí největší firmou na světě vyrábějící notebooky1 a v roce 2012 dosáhly její tržby 14,7 miliard amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.

1 IDC  2012