Samsung pokračuje v odměňování majitelů GALAXY Note 3

Praha 18. listopadu 2013 – Společnost Samsung připravila pro majitele GALAXY Note 3 další dárek, tentokrát v podobě dárkové karty v hodnotě 200 Kč. Tu je možné využít na nákup obsahu v rámci služeb Samsung Hub, případně Samsung Apps. (TZ)

Virtuální dárková poukázka bude automaticky přidělena každému majiteli Samsung GALAXY Note 3, který má v přístroji vytvořen účet Samsung Account a přihlásí se do jedné ze služeb v rámci rozcestníku Samsung Hub (Video, Knihy, Hry). Poté může využít kredit 200 Kč pro nákup jakéhokoliv obsahu, který tvoří filmy ze světové i domácí produkce, elektronické knihy z mnoha českých a slovenských vydavatelství a samozřejmě nepřeberné množství her včetně titulů od světoznámých studií jako je Gameloft, Electronic Arts nebo Disney. Variantou uplatnění dárkové karty je i nákup jakéhokoliv titulu z obchodu Samsung Apps, kde je však vyžadována registrace platební karty. Akce trvá do 28. prosince 2013, kredit je možné uplatnit až do konce roku 2013, tj. do 31. 12. 2013.

Více informací naleznete na: www.samsung.com/cz/note3_poukaz

Vedle této nabídky mohou noví majitelé Samsung GALAXY Note 3 využít také speciální akci na vrácení peněz. Ten, kdo si od 15. listopadu do 31. prosince 2013 zakoupí nový Samsung GALAXY Note 3, získá 2 500 Kč zpět. Akce platí u všech mobilních operátorů a vybraných smluvních prodejců mobilních zařízení Samsung. Všechny potřebné informace o mechanice nabídky a o seznamu prodejců se zájemci dozví v místě prodeje nebo na stránce www.samsung-bonus.eu. Tato vánoční akce bude probíhat do konce roku, nebo do vyčerpání zásob.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.