Nová generace MFP společnosti Sharp je již k dispozici i na českém trhu

Sharp na trh uvádí řadu multifunkčních tiskáren, které lze bezdrátově integrovat s aplikacemi „Cloud“. Čtyři modely zařízení nové generace umožní firmám využívat nejmodernější technická řešení a zjednodušit tak jejich kancelářskou práci. (TZ)

Nové MFP společnosti Sharp zajištují rychlost a výkon požadovanou moderními obchodními společnostmi. Nicméně, jejich nejdůležitější funkcí je možnost integrace s aplikacemi Cloud a propojení s různými operačními systémy a mobilními zařízeními. Nejnovější produkty společnosti Sharp změnily svoji primární roli – dosud sloužily primárně jako zařízení pro zpracování dokumentů; nyní je lze použít jako plně integrovanou síť informačních systémů.

Stejně jako v případě ostatních MFP společnosti Sharp – MX – 5141N, MX – 5140N, MX – 4141N a MX – 4140N, i zde patří mezi základní funkce rychlý tisk, kopírování a skenování ve vysokém rozlišení, stejně jakož i široká řada příslušenství. Nicméně dokáží provádět specializované úkoly a přizpůsobit se těm nejmodernějších způsobům práce, díky čemuž jsou tato zařízení skutečně výjimečná.

“Rychlý nárůst smartphonů, tabletů, bezdrátových technologií a co je nejdůležitější, integrace s aplikacemi „Cloud“ změnila očekávání zákazníků ohledně přístupu k informacím a jejich použití“, říká Paweł Lisowski, produktový manažer z oddělení dokumentačních řešení Sharp Electronics Poland. “Multifunkční tiskárny jsou součástí tohoto procesu. Sharp i nadále pokračuje v jejich transformaci z jednoduchých zařízení používaných k vytváření dokumentů na zařízení, která dokážou vyhledávat a podporovat základní informace o společnosti.”

Nové modely MFP tisknou rychlostí až 51 stránek za minutu, jak barevně, tak i černobíle. Kromě toho jsou vybavené ovládacím panelem, který zajištuje úplný a okamžitý přístup k internetu a aplikacím „Cloud“.

Úkolem nových MFP Sharp coby „informačních přenašečů“ je umožnit použití zdrojů v rámci sítě. To umožňuje velký a snadno ovladatelný ovládací panel, který uživatelům umožní rychlý přístup k nezbytným informacím nebo ke kontrole jejich e-mailů a příloh.

“Informace a aplikace jsou neustále k dispozici, a to i tehdy, nemáte-li sebou svůj notebook,“ řekl pan Lisowski. „A pokud chcete vytisknout nebo naskenovat dokument do svého tabletu nebo z něj, stačí, když se k MFP bezdrátově připojíte.”

Výkonnost, bezpečnost a energetická účinnost

Kromě tradičních funkcí jako je tisk, skenování a kopírování, nabízí zařízení Sharp širokou řadu dalších řešení. Mezi ně patří platforma OSA, používaná k automatizovanému zpracování dokumentů; podpora pro Adobe PostScript 3 (jazyk používaný pro vytváření stránek); interní pevný disk, který je k dispozici on-line; a výběr vysokorychlostních zásobníků na papír, jejichž kapacitu lze zvýšit na 6600 papírů. Nové modely mají také řadu funkcí pro dokončovací práce. Kromě toho jsou vybavené spolehlivými bezpečnostními mechanismy, které zajištují bezpečnou identifikaci uživatele, šifrování a mazání dat. Jejich součástí je také široká řada Eko funkcí.

Kancelářské systémy od společnosti Sharp

Sharp nabízí širokou řadu zařízení a řešení pro správu dokumentů: od multifunkčních tiskáren pro kanceláře pro vysokokapacitní systémy. Technologie Sharp Open Systems Architecture (OSA) dokáže změnit MFP na výkonný informační portál a umožnuje integraci s aplikacemi „Cloud“ a aplikacemi od nezávislých tvůrců softwaru. Sharp poskytuje za účelem zlepšené kontroly nad zpracováním dokumentů a zvýšené účinnosti a efektivity kancelářské práce optimalizované služby. Další informace naleznete na webové stránce www.sharp.pl.