Toshiba představuje „Záruku spolehlivosti“ pro vybrané produkty

Praha, Česká republika, 18. prosince 2013 – Toshiba Europe GmbH uvádí unikátní službu “Záruka spolehlivosti Toshiba”, která je součástí celosvětové kampaně “Modernizujte s Toshibou”. Zákazníci, kterým vybraný výrobek do jednoho roku od zakoupení vypoví službu, získají bezplatnou opravu a navíc navrácení peněz*. (TZ)

“Toshiba má naprostou důvěru ve své notebooky. Naše výrobky prokazují dlouhodobě mimořádně vysokou spolehlivost. Porucha notebooku během prvního roku používání je tak nepravděpodobná, že jsme v takovém případě ochotni zákazníkovi vrátit jeho peníze zpět,” říká Tomáš Konečný, B2B Account Manager pro CZ/SK.

Notebooky Toshiba Portégé a Tecra prochází testováním HALT (Highly Accelerated Life Testing) od nezávislého německého zkušebního institutu TÜV Rheinland®. HALT je process, během kterého jsou notebooky opakovaně vystavovány extrémním úrovním teplot, pádům a vibracím.

Testovací modely procházejí v sérií testů, během nichž jsou ochlazeny na -25 °C a následně zahřáty na teplotu 70 °C. Dále jsou pevně upnuty a vystaveny náhodným vibracím až 45G a pádům. To vše simuluje extrémní situace, ke kterým může dojít během každodenního života.

Video, na kterém je zachycen testovací process HALT, naleznete zde:  https://www.youtube.com/watch?v=WV2OgVOiA9E

Záruka spolehlivosti se vztahuje ze současné nabídky na notebooky Toshiba Portégé Z30-A-12Q a Toshiba Portégé Z30-A-12N. Následovat budou vybrané modely Toshiba Tecra Z40 a Toshiba Tecra Z50.

* přesné podmínky jsou k dispozici zde: http://www.toshiba-czech.com/Contents/Toshiba_ce/CE/Others/reliability/Reliability_Guarantee_CZ.pdf

Toshiba online

Navštívte webové stránky společnosti Toshiba, kde najdete aktuální podrobnosti k produktům, specifikace a další informace:

www.toshiba-czech.com

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů. Toshiba Group přináší inovace do širokého portfolia produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty včetně LCD televizorů a notebooků, retailová řešení, elektronická zařízení jako polovodiče či produkty a materiály pro ukládání dat, dále sociální systémy infrastruktury včetně systémů pro výrobu elektřiny, inteligentních komunitních řešení, zdravotnických zařízení, eskalátorů, výtahů a domácích spotřebičů.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 590 firem s 206 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 5,8 bilionů jenů (61 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese:

www.toshiba.co.jp/index.html

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.